Moroșan se consolează după înfrângerea de la Bălți

Publicat:

Moroșan se consolează după înfrângerea de la Bălți

Candidatul Partidului Socialiștilor (PSRM) la funcția de primar al muncipiului Bălți, Maxim Moroșan, a făcut primele declarații după ce a pierdut alegerile în fața candidatului Partidului Nostru, Alexandr Petkov. Moroșan i-a dorit lui Petkov ca locuitorii din Bălți să-l întâmpine „în felul în care o vor face socialiștii”.

Citeşte şi: DEZASTRU pentru PAS! Partidul Maiei Sandu a pierdut toate municipiile – Stiripesurse.md


Moroșan a venit cu mulțumiri pentru toți locuitorii municipiului Bălți care au participat la alegerile din 19 noiembrie, transmite newsmaker.md. 

„Am fost, sunt și voi rămâne un bălțean, iar Bălți este orașul meu natal. Doresc, de asemenea, să mulțumesc echipei noastre minunate și puternice, o echipă cu care am făcut o treabă foarte bună. În ciuda faptului că sunt în politică de doar cinci luni, am obținut rezultate foarte bune”, a spus el.

De asemenea, acesta s-a adresat și contracandidatului său, Alexandr Petkov, care a câștigat alegerile locale din municipiul Bălți.

Moroșan se consolează după înfrângerea de la Bălți

„Vreau să mă adresez noului primar. Din câte înțeleg, aveți în față patru ani minunați de colaborare. Bălți vă urează bun-venit. Cred că lL. (…) Iar mai departe, mai puține vorbe, mai multe fapte. O să vedem ce puteți face pentru oraș și ce veți face”, a declarat acesta.

Alexandr Petkov, candidatul formațiunii „Partidului Nostru”, este noul primar al municipiului Bălți, conform datelor CEC.

Potrivit CEC, circa 314.000 de alegători au participat la turul II al alegerilor locale generale, ceea ce înseamnă o participare de peste 36,7% din numărul total de cetățeni cu drept de vot așteptați la urne.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Propaganda rusă promovează ‘la greu’ o teorie a conspiraţiei privind moartea lui Raisi

Propaganda rusă promovează 'la greu' o teorie a conspiraţiei privind moartea lui Raisi Luni dimineață, autoritățile iraniene au confirmat moartea președintelui țării, Ebrahim Raisi, în...

Nina Costiuc s-ar fi aflat la volanul maşinii care s-a răsturnat la Ciocana

Nina Costiuc s-ar fi aflat la volanul maşinii care s-a răsturnat la Ciocana Primăriţa din Budești, Nina Costiuc, ar fi fost șoferița care a avut...

Operațiunea „Motociclistul”: sute de motocicliști amendați

Operațiunea „Motociclistul”: sute de motocicliști amendați Sute de motocicliști au fost sancționați de la începutul operațiunii „Motociclistul” – 8 aprilie. Citește și: Consilierii PAS cer atragerea...

Un elev de liceu a vrut să se sinucidă

Un elev de liceu a vrut să se sinucidă Un minor de 17 ani a fost transportat la spital, după ce acum câteva zile ar...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.