Natalia Barbu, după ce a ratat finala Eurovision 2024: ‘Este foarte politic!’

Publicat:

Natalia Barbu, după ce a ratat finala Eurovision 2024: ‘Este foarte politic!’

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision a oferit primele declarații post-concurs. Artista a subliniat dezamăgirea legată de rezultat, sugerând că concursul ar fi influențat de factori politici. Deși nu a ajuns în finală, acest moment reprezintă un nou început în cariera și viața sa, indicând o atitudine pozitivă și determinare în fața viitoarelor provocări.

„Este foarte politic și nu contează pentru că piesa mea e despre lumină, e despre frumos și eu sunt convinsă că m-am conectat cu foarte multă lume, doar că acest concurs probabil că nu e doar despre asta”, a declarat Natalia Barbu, citată de Moldova1.


Citește și: STUDIU/ În Republica Moldova, cel mai mult migrează persoanele de la 25 la 34 de ani. Ce spun experții

Totodată, Natalia Barbu a subliniat experiența obținută prin participarea la Eurovision, exprimând recunoștință pentru oportunitatea de a se conecta cu publicul și de a împărtăși piesa sa.

„Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această experiență în sine. A fost frumos și eu cred că dacă am ajuns aici, în acest concurs, nu am ajuns degeaba, pentru că de acum încolo începe o etapă nouă și frumoasă în cariera și în viața mea”, mai adăugat reprezentata Republicii Moldova, care nu e reușit să ducă țara noastră în marea finală a Eurovision 2024.

Citește și: Preţurile mondiale la alimente au crescut în aprilie, pentru a doua lună la rând: Scumpiri la carne și cereale

Amintim că Natalia Barbu cu piesa „In The Middle”, care a reprezentant Republica Moldova, nu s-a calificat în finala concursului Eurovision 2024. Din cele 15 țări participante în semifinală, pentru marea finală din 11 mai au fost selectate Serbia, Portugalia, Slovenia, Ucraina, Lituania, Finlanda, Cipru, Croația, Irlanda și Luxemburg.

Eurovision Song Contest 2024 se desfășoară la Malmö, Suedia, după ce anul trecut interpreta Loreen a câștigat competiția. Semifinalele au loc la 7 și 9 mai, iar țara câștigătoare va fi desemnată în cadrul finalei de pe 11 mai.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl...

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025 Take Two a anunţat că va lansa un nou joc din seria...

VIDEO – Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie

VIDEO - Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie Arabia Saudită a arătat lumii o...

Îți place să pleci hai-hui în lume? Destinațiile perfecte pentru o primă călătorie ‘solo’

Îți place să pleci hai-hui în lume? Destinațiile perfecte pentru o primă călătorie 'solo' Călătoria de unul singur poate fi o experiență plină de satisfacții,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.