Nesterovschi: Au făcut gălăgie și ne-au distrus corturile din Bălți

Publicat:

Partidul Renaștere îi va oferi un avocat bărbatului care la data de 4 august a fost reținut de oamenii legii după ce le-ar fi reproșat acestora cu privire la dezasamblarea corturilor formațiunii politice.

Anterior, reprezentanții Poliției au precizat că scoaterea corturilor a avut loc din cauza unor încălcări admise de Partidul Renaștere, care se referă la distribuirea materialelor electorale, potrivit stiri.md.


Citește și : CEC-ul răspunde la criticile venite de la Primărie

„Mai întâi i-au trimis la noi pe susținătorii lor, care nu sunt în totalitate adecvați. Aceștia au făcut gălăgie și ne-au distrus corturile.

Când au văzut că ne continuăm munca, au decis să ne trimită polițiști.

Inițial, oamenii legii ne-au luat pliantele.

Noi am mers la compromis și am făcut altele cu un alt fel de design. Ulterior au venit și ne-au demontat corturile, care erau amenajate absolut legal.

Ne-au spus să-i acționăm în judecată dacă ceva nu ne place, iar peste doi-trei ani le vor întoarce”, a declarat Alexandr Nesterovschi.

De asemenea, Nesterovschi menționează că bărbatul reținut la Bălți este învinuit că a opus rezistență polițiștilor și că le-a adus vătămări corporale.

„Nouă polițiști au încercat să confiște un cort din centrul orașului Bălți.

Au încercat să smulgă cortul din mâinile unui deputat, iar când un om simplu le-a făcut observație, toți nouă l-au reținut și cu picioarele l-au împins în mașină.

Citește și : Diana Șoșoacă le-a cerut parlamentarilor moldoveni să voteze Unirea Moldovei cu România

 

Au indicat că bărbatul a opus rezistență și vătămările corporale care le-ar fi adus polițiștilor. Noi i-am oferit un avocat, care îl va apăra până la sfârșit”, a mai spus deputatul.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Primele declarații ale lui Stoianoglo: „Nu am în spate niciun proiect politic”

Primele declarații ale lui Stoianoglo: „Nu am în spate niciun proiect politic” Fostul procuror general, Alexandru Stoianoglo, a făcut primele declarații alături de liderul socialiștilor,...

Dodon nu se avântă în alegeri. Îl propune pe Stoianoglo

Dodon nu pretinde la Președinție. Îl propune pe Stoianoglo în calitate de candidat Liderul socialiștilor, Igor Dodon, nu va participa în calitate de candidat...

Maia Sandu a fost la „Hora Sânzienelor”

Maia Sandu a fost la „Hora Sânzienelor” Președinta Maia Sandu a vizitat orașul Telenești, unde a avut loc Festivalul „Hora Sânzienelor”.   „Am cunoscut meșteri populari, colective...

Donațiile părinților către școli ar urma să fie legalizate. Proiectul de lege a trecut de etapa consultărilor publice

Donațiile părinților către școli ar urma să fie legalizate. Proiectul de lege a trecut de etapa consultărilor publice Luna aceasta pe masa miniștrilor ar urma...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.