X

Nesterovschi: Au făcut gălăgie și ne-au distrus corturile din Bălți

Partidul Renaștere îi va oferi un avocat bărbatului care la data de 4 august a fost reținut de oamenii legii după ce le-ar fi reproșat acestora cu privire la dezasamblarea corturilor formațiunii politice.

Anterior, reprezentanții Poliției au precizat că scoaterea corturilor a avut loc din cauza unor încălcări admise de Partidul Renaștere, care se referă la distribuirea materialelor electorale, potrivit stiri.md.

Citește și : CEC-ul răspunde la criticile venite de la Primărie

„Mai întâi i-au trimis la noi pe susținătorii lor, care nu sunt în totalitate adecvați. Aceștia au făcut gălăgie și ne-au distrus corturile.

Când au văzut că ne continuăm munca, au decis să ne trimită polițiști.

Inițial, oamenii legii ne-au luat pliantele.

Noi am mers la compromis și am făcut altele cu un alt fel de design. Ulterior au venit și ne-au demontat corturile, care erau amenajate absolut legal.

Ne-au spus să-i acționăm în judecată dacă ceva nu ne place, iar peste doi-trei ani le vor întoarce”, a declarat Alexandr Nesterovschi.

De asemenea, Nesterovschi menționează că bărbatul reținut la Bălți este învinuit că a opus rezistență polițiștilor și că le-a adus vătămări corporale.

„Nouă polițiști au încercat să confiște un cort din centrul orașului Bălți.

Au încercat să smulgă cortul din mâinile unui deputat, iar când un om simplu le-a făcut observație, toți nouă l-au reținut și cu picioarele l-au împins în mașină.

Citește și : Diana Șoșoacă le-a cerut parlamentarilor moldoveni să voteze Unirea Moldovei cu România

 

Au indicat că bărbatul a opus rezistență și vătămările corporale care le-ar fi adus polițiștilor. Noi i-am oferit un avocat, care îl va apăra până la sfârșit”, a mai spus deputatul.

 

Tags: Alexandr NesterovschiBalţicortrenaştere
Categorii: Politică