Netflix pregăteşte un nou design

Publicat:

Netflix pregăteşte un nou design

Aplicaţiile Netflix pentru televizoare ar putea primi, în curând, un nou design, care este, în prezent, testat de compania americană.

Noul design implică două schimbări importante – trecerea la imagini dinamice pentru conţinutul selectat şi renunţarea la meniul lateral în favoarea unuia orizontal, potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

În locul imaginilor statice de până acum, filmul sau serialul selectat va afişa iniţial o imagine mai mare, care se va transformă imediat într-un video preview.

Sub elementul grafic, vor fi afişate informaţii despre titlul respectiv,  precum o scurtă descriere, genul programului şi anul lansării.

A doua schimbare este înlocuirea meniului lateral cu unul orizontal, plasat în partea de sus a ecranului, cum este deja cazul la unele dintre serviciile concurente.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

Dincolo de schimbarea de plasament, noul meniu are doar cinci elemente – căutare, Home, Shows, Movies şi My Netflix, unde se regăsesc, de exemplu, titlurile salvate pe lista personală.

Compania testează în prezent noua interfaţă cu un număr mic de utilizatori, înainte de a decide când şi sub ce formă finală o va implementa.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO/ În satul Mihălașa din Telenești nu există nici punct medical, nici poștă și nici transport public

VIDEO/ În satul Mihălașa din Telenești nu există nici punct medical, nici poștă și nici transport public Satul Mihălașa din raionul Telenești este o localitate...

Kuleba: Rusia folosește arsenalul său de război hibrid împotriva României și în special împotriva Moldovei

Kuleba: Rusia folosește arsenalul său de război hibrid împotriva României și în special împotriva Moldovei Șeful diplomației de la Kiev, Dmitro Kuleba, susține că Rusia...

Putin vrea capitularea Ucrainei, nu pacea: ‘este încrezător că Rusia poate urmări victoria’ (ISW)

Putin vrea capitularea Ucrainei, nu pacea: 'este încrezător că Rusia poate urmări victoria' (ISW) Vladimir Putin, liderul Rusiei, a cerut direct capitularea Ucrainei, respingând orice...

În Bălți și Comrat a fost lansat Orășelul Fotbalului

În Bălți și Comrat a fost lansat Orășelul Fotbalului În orașele Bălți și Comrat a fost lansat Orășelul Fotbalului, anunță liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi. Din...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.