Noua șefă a Finanțelor a fost prezentată echipei de către premierul Recean

Publicat:

Noua șefă a Finanțelor a fost prezentată echipei de către premierul Recean

Noul ministru al Finanțelor, Victoria Belous, a fost prezentată echipei ministerului de către premierul Dorin Recean. Șeful Executivului a menționat că Victoria Belous a demonstrat profesionalismul necesar în gestionarea politicilor fiscale.

„Sunt încrezător că experiența și dedicarea doamnei Belous vor contribui la eforturile depuse în domeniul gestionat de Ministerul Finanțelor”, a declarat Dorin Recean, potrivit deschide.md.


Citește și : O comisie specială parlamentară va identifica măsuri pentru depășirea crizei din agricultură

Noul ministru, Victoria Belous, s-a arătat onorată să facă parte din echipa Ministerului Finanțelor, acceptând această responsabilitate enormă.

„Echipa mișcă lucrurile din loc și indiferent de sarcinile trasate cu o echipă puternică poți multe. Vreau să vă asigur că voi depune efort în continuarea inițiativelor și reformele bune pe care ministerul le-a promovat. Avem acțiuni asumate prin planurile de activitate la nivel de politici, trebuie doar să depunem efort ca să le continuăm și sunt sigură că vom reuși”, a menționat Victoria Belous.

La ședința de prezentare a participat și fostul ministru, Petru Rotaru. Dorin Recean i-a mulțumit acestuia pentru munca depusă la Minister.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Este de subliniat faptul, că Victoria Belous a deținut, începând cu luna august 2022, funcția de directoare adjunctă a Serviciului Fiscal de Stat și are, în total, o experiență de circa 17 ani în domeniul financiar-fiscal. Fostul ministru al Finanțelor, Petru Rotaru, va prelua funcția de viceguvernator al Băncii Naționale a Moldovei.

Amintim, că astăzi ministrul desemnat al Finanțelor a depus jurământul de învestire în funcție, în cadrul unei ceremonii la care au participat președinta Maia Sandu și prim-ministrul Dorin Recean.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

‘Planeta maimuţelor: Noul regat’ şi ‘Crime în imobil’, sezonul 4, între noutăţile lunii august la Disney+

'Planeta maimuţelor: Noul regat' şi 'Crime în imobil', sezonul 4, între noutăţile lunii august la Disney+ "Planeta maimuţelor: Noul regat", "Exploratorii oceanelor", o producţie National...

VIDEO – Kamala Harris, susţinută de cântăreaţa de rap Megan Thee Stallion în timpul unui miting

VIDEO - Kamala Harris, susţinută de cântăreaţa de rap Megan Thee Stallion în timpul unui miting Megan Thee Stallion a cântat marţi la Atlanta, la...

Bulgaria va găzdui cea de-a 47-a sesiune a Comitetului patrimoniului mondial al UNESCO în 2025

Bulgaria va găzdui cea de-a 47-a sesiune a Comitetului patrimoniului mondial al UNESCO în 2025 Bulgaria va găzdui cea de-a 47-a sesiune a Comitetului patrimoniului...

FIFA și-a confirmat suportul pentru FMF

FIFA și-a confirmat suportul pentru FMF Conducerea Federației Moldovenești de Fotbal a avut astăzi o întrevedere oficială cu Președintele FIFA Gianni Infantino și Secretarul...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.