‘Noul Nostradamus’ prezice că al Treilea Război Mondial va începe săptămâna viitoare

Publicat:

‘Noul Nostradamus’ prezice că al Treilea Război Mondial va începe săptămâna viitoare

Al Treilea Război Mondial este aproape la noi, conform predicțiilor îngrijorătoare făcute de un astrolog etichetat „Noul Nostradamus”. Kushal Kumar nu dă înapoi în privința unui avertisment dur emis luna trecută că un conflict nuclear catastrofal este aproape. El a susținut că cel de-al Treilea Război Mondial va izbucni în doar patru zile, pe 18 iunie – și a reiterat acum că își menține prognoza sumbră.

Marți, 18 iunie 2024 are cel mai puternic stimul planetar pentru a declanșa al treilea război mondial“, a declarat Kushal Kumar pentru Daily Star, reluând o predicție din luna mai, după ce președintele iranian Ebrahim Raisi a murit într-un accident de elicopter, potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

Joi, Kumar a enumerat o serie de evenimente actuale tulburătoare care justifică afirmația sa.

În primul rând, Kumar a citat un atac terorist recent care a vizat și a ucis nouă pelerini hinduși în Himalaya și a rănit alți 33 de oameni.

Apoi, el a făcut referire la faptul că s-au tras focuri de armă în Zona Demilitarizată dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud atunci când trupele din nord au intrat duminică în zona demilitarizată.

În al treilea rând, conflictul din Israel a escaladat, deoarece forțele Hezbollah din Liban au lansat recent rachete asupra statului evreu ca represalii pentru moartea unui comandant.

Apoi a subliniat că, într-o manevră care amintește în mod inconfortabil de criza rachetelor din Cuba, Rusia a trimis nave de război, inclusiv un submarin nuclear, la Havana.

Și, nu în ultimul rând, China a efectuat exerciții de război în largul coastelor taiwaneze, îngrijorând oficialii americani.

“Urmăriți scenariul de război în curs de dezvoltare în punctele fierbinți de pe glob pe măsură ce trec zilele”, a scris Kumar.

Scenariu flexibil

El a adăugat că 29 iunie ar putea fi, de asemenea, ziua apocalipsei; imitatorul lui Nostradamus a prezis anterior data de 10 iunie.

Deși s-ar putea să nu fie nevoie de un om de știință pentru a prevedea aceste escaladări, Kumar susține că a folosit harta astrologică vedică, care se bazează pe cultura hindusă, pentru a le descoperi.

Folosind harta alinierii planetare și stelare, despre care se spune că este o “hartă a karmei noastre”, Kumar a identificat data exactă la care va izbucni conflictul global.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

„Prognoza necesită o interpretare atentă și serioasă a influențelor planetare, iar erorile sau omisiunile umane accidentale nu pot fi excluse. Așadar, urmăriți în fiecare zi evoluția evenimentelor în punctele fierbinți din întreaga lume”, a spus Kumar.

Înainte de această ”profeție” el a prezis că un lider care are probleme de sănătate va demisiona, sectoarele aviației și turismului vor fi „grav afectate”, iar în politica mondială va exista o conspirație sau înșelăciune.

Printre ale preziceri ale „noului Nostradamus “ ar mai fi pandemia sau moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi, care pe 19 mai a victima unui accident aviatic.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Julian Assange este liber şi a părăsit Marea Britanie

Julian Assange este liber şi a părăsit Marea Britanie "Julian Assange este liber" şi a părăsit luni Marea Britanie şi închisoarea de înaltă securitate de...

Apple explică de ce doar iPhone 15 Pro primeşte funcţii de AI

Apple explică de ce doar iPhone 15 Pro primeşte funcţii de AI Suspectată că încearcă să forţeze utilizatorii să cumpere noi smartphone-uri, Apple a explicat...

Evenimentele Zilei de 25 iunie în Istorie

Evenimentele Zilei de 25 iunie în Istorie 25 iunie este a 176-a zi a calendarului gregorian și a 177-a zi în anii bisecți.   Sărbătorile Zilei de...

Horoscop 25 iunie 2024

Horoscop 25 iunie 2024 Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului, potrivit stiripesurse. Horoscop 25 iunie 2024 Berbec Berbecii nu...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.