Noul primar al municipiului Bălți și-a schimbat deja locul de trai

Publicat:

Noul primar de Bălți, Alexandr Petkov, originar din raionul Cantemir afirmă că deja și-a schimbat locul de trai. Edilul spune că a început să trăiască la Bălți încă de când s-a lansat în campanie și va continua să o facă pe perioada mandatului.

Potrivit lui Petkov, primele obiective promise în campania electorală și pe care le va face după ce va fi învestit în funcție sunt lucrările de îmbunătățire a infrastructurii orașului. O atenție sporită va acorda și problemei maidanezilor.


Citeşte şi: Nemerenco îl face de ocară pe medicul şpăgar din Bălţi

ALEXANDR PETKOV, primarul ales la Bălți: „Trebuie să recunoaștem, Bălțiul, de unul singur, nu se va descurca cu această problemă. Trebuie să fie un program național. Noi avem la Bălți, programul început încă de fostul primar Renato Usatîi, noi avem aici cel mai bun azil pentru câinii vagabonzi, noi avem acolo și niște condiții exemplare. Însă autoritățile centrale trebuie să înțeleagă că această problemă nu este doar a Bălțiului. Noi avem propuneri și pentru autoritățile centrale și pentru  bălțeni.”

Precizăm că Alexandr Petkov, din partea formațiunii politice Partidul Nostru a câștigat turul doi al alegerilor locale cu peste 15 mii de voturi.

Petkov are 50 de ani, e istoric și politolog de profesie și este de baștină din raionul Cantemir. În perioada 2010-2014 a fost deputat în Parlament din partea Partidului Comuniștilor.

Citeşte şi: Slusari vede tot mai limpede: ‘Situația politică este tot mai clară’

Noul primar promite bălțenilor finalizarea reconstrucției Parcului Victoria, reconstrucția Lacului Orășenesc, dezvoltarea Parcului municipal de Transport, precum și crearea unui Consiliu Obștesc Anticorupție.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Îmbătrânirea populaţiei în Europa este o oportunitate de afaceri pentru unii investitori

Îmbătrânirea populaţiei în Europa este o oportunitate de afaceri pentru unii investitori Îmbătrânirea populaţiei în Europa generează îngrijorări în rândul guvernelor cu privire la perspectivele...

Veronica Dragalin a venit cu o reacție în urma criticilor: „Nu am venit în această funcție să-mi fac prieteni”

Veronica Dragalin a venit cu o reacție în urma criticilor: „Nu am venit în această funcție să-mi fac prieteni” Veronica Dragalin reacționează la patru zile...

Finlanda va prezenta un proiect de lege pentru respingerea solicitanţilor de azil care încearcă să intre din Rusia

Finlanda va prezenta un proiect de lege pentru respingerea solicitanţilor de azil care încearcă să intre din Rusia Finlanda va propune săptămâna viitoare un proiect...

Elicopter prăbuşit în Iran: Trei salvatori sunt daţi dispăruţi

Elicopter prăbuşit în Iran: Trei salvatori sunt daţi dispăruţi Trei membri ai echipelor de intervenţie care căutau elicopterul prăbuşit în Iran, în care se afla...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.