Noutăţi Netflix în septembrie: ‘The Perfect Couple’, cu Nicole Kidman şi Liev Schreiber în rolurile principale, sezonul 4 din ‘Emily in Paris’

Publicat:

Noutăţi Netflix în septembrie: ‘The Perfect Couple’, cu Nicole Kidman şi Liev Schreiber în rolurile principale, sezonul 4 din ‘Emily in Paris’

Platforma de streaming Netflix propune în luna septembrie producţii precum: „Emily in Paris”, sezonul 4, partea 2, un nou capitol din rom-com-ul american creat de Darren Star, cu Lily Collins în rolul principal; „The Perfect Couple”, un nou serial american de mister, bazat pe bestseller-ul cu acelaşi nume de Elin Hilderbrand, cu Nicole Kidman, Liev Schreiber, Dakota Fanning şi Eve Hewson în rolurile principale; „His Three Daughters”, o poveste tensionată în care Natasha Lyonne, Elizabeth Olsen şi Carrie Coon joacă trei surori care se reîntâlnesc pentru a-şi îngriji tatăl bolnav.

Pe lângă acestea, vor putea fi vizionate: „Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story”, o dramă fascinantă de la Ryan Murphy şi Ian Brennan, care analizează vieţile fraţilor Menendez, doi criminali condamnaţi; „Midnight at the Pera Palace”: Sezonul 2, un nou capitol din seria turcească de mister, unde personajele călătoresc în timp pentru a repara haosul; „Uglies”, o distopie futuristă cu standarde de frumuseţe forţate, unde o adolescentă aflată în aşteptarea unei operaţii estetice porneşte în căutarea prietenei ei dispărute.


În plus, primul sezon din „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” şi sezoanele 1-2 din „Mangaliţa”, precum şi seria „Prison Break” şi filmele „Gemini Man”, „Seven”, „Somewhere”, „Hitman” şi „Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” vor fi pe platformă din această lună.

Titlurile lunii

„The Perfect Couple”, din 5 septembrie

Amelia Sacks este pe cale să se căsătorească cu un băiat aparţinând uneia dintre cele mai bogate familii din Nantucket. În ciuda faptului că nu este de acord cu această alianţă, viitoarea ei soacră, celebra scriitoare Greer Garrison Winbury, nu s-a uitat deloc la bani în timpul pregătirilor pentru ceea ce se doreşte a fi nunta sezonului, asta până când pe plajă este găsit un cadavru. Pe măsură ce secretele ies la iveală, se desfăşoară o investigaţie cât se poate de reală, care pare a fi desprinsă din paginile unuia dintre romanele scrise de Greer. Pe neaşteptate, toată lumea devine suspectă.

Filmul este regizat şi produs de Susanne Bier iar în distribuţie se regăsesc: Nicole Kidman, Liev Schreiber, Eve Hewson, Billy Howle, Dakota Fanning, Meghann Fahy, Ishaan Khattar, Jack Reynor, Sam Nivola, Mia Isaac, Donna Lynne Champlin, Isabelle Adjanifferman, Megan Mullally, David Cross.

„Emily in Paris”, sezonul 4, partea 2, din 12 septembrie

Viaţa lui Emily în Paris poate fi dramatică, dar ea este pregătită să facă alegeri îndrăzneţe pentru a obţine tot ce îşi doreşte de la oraşul şi bărbatul visurilor ei.

În urma evenimentelor dramatice petrecute la nunta nereuşită a lui Camille şi Gabriel, Emily este indecisă: nutreşte sentimente puternice pentru doi bărbaţi, însă Gabriel aşteaptă un copil cu fosta sa iubită, iar cele mai mari temeri ale lui Alfie în privinţa ei şi a lui Gabriel s-au adeverit. La serviciu, Sylvie este nevoită să se confrunte cu o dilemă spinoasă din trecut pentru a-şi salva căsnicia, iar echipa Agence Grateau este afectată de restructurări de personal. Mindy şi trupa sa se pregătesc pentru Eurovision, dar când fondurile devin insuficiente, sunt nevoiţi să facă economii. Emily şi Gabriel colaborează pentru a obţine steaua Michelin, iar atracţia dintre cei doi este incontestabilă. Însă două mari secrete sunt pe cale să le spulbere toate visurile.

Creată şi scrisă de Darren Star, producţia îi are în distribuţie pe: Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie, Lucien Laviscount.

„His Three Daughters”, din 20 septembrie

Portretul tensionat, emoţionant şi amuzant al dinamicii de familie spune povestea a trei surori înstrăinate care se reunesc într-un apartament din New York pentru a-şi îngriji tatăl suferind şi pentru a încerca să îşi repare relaţia destrămată.

Scenaristul şi regizorul Azazel Jacobs („French Exit”, „The Lovers”) ne aduce această poveste dulce-amară şi pe alocuri amuzantă despre un cap de familie ajuns la bătrâneţe şi cele trei fiice adulte ale sale, care vin să îi stea la căpătâi în ultimele lui zile de viaţă. Katie (Carrie Coon) este mama autoritară a unei adolescente îndărătnice; nonconformista Christina (Elizabeth Olsen) este o altfel de mamă, care nu a mai stat până acum departe de copilul ei, iar Rachel (Natasha Lyonne) este o amatoare de pariuri sportive şi droguri recreaţionale, care nu s-a mutat niciodată din apartamentul tatălui lor, spre marea nemulţumire a surorilor ei vitrege. Acestea au o altă viziune despre calitatea de mamă şi despre lume în general. Continuând această explorare abilă a dinamicii familiei restrânse, Jacobs spune povestea surorilor pe parcursul a trei zile pline de emoţii contradictorii. Norii negri ai sfârşitului implacabil se arată la orizont, nemulţumirile răbufnesc, iar dragostea îşi face loc prin crăpăturile unui cămin ce stă să se destrame.

În distribuţie: Natasha Lyonne, Elizabeth Olsen, Carrie Coon, Jovan Adepo, Jasmine Bracey, Jose Febus, Rudy Galvan, Randy Ramos Jr., Jay O. Sanders.

Seriale

„Outlast”, sezonul 2, din 4 septembrie

O nouă serie de concurenţi pleacă în Alaska, în sălbăticie, pentru premiul de 1 milion de dolari, dar ca să câştige, trebuie să lucreze în echipă şi să evite sabotajul.

„Selling Sunset”, sezonul 8, din 6 septembrie

Eleganţă, încleştări înverşunate, case uluitoare. Aşa arată viaţa de zi cu zi a Grupului Oppenheim, care are un nou agent şi se desparte de un prieten drag.

„Jack Whitehal: Fatherhood with my Father”, din 10 septembrie

Jack Whitehall şi tatăl său pornesc într-o călătorie în jurul lumii pentru a afla răspunsuri la întrebările care îl macină pe comediantul devenit, la rândul său, tată.

„The Circle”, sezonul 7, din 11 septembrie

Noii participanţi concurează pentru premiul de 100.000 de dolari folosind urzeli iscusite, tactici necurate şi mutări decisive, în cel mai intens sezon de până acum.

„Billionaire Island”, din 12 septembrie

Lipsită de scrupule, proprietara unei crescătorii norvegiene de somoni vrea să preia prin forţă un rival local pentru a deveni cel mai mare producător din lume.

„Midnight ar the Pera Palace”, sezonul 2, din 12 septembrie

Esra se întoarce din nou într-un trecut periculos. De data aceasta, ea ajunge în anii ’40 şi începe să-şi caute cu disperare mama biologică.

„Envious”, din 18 septembrie

După o despărţire devastatoare, Vicky încearcă să-şi păstreze visul de a se căsători căutând o nouă iubire şi trecând printr-un proces profund de autodescoperire.

„Twilight of the Gods”, din 19 septembrie

Regele muritor Leif şi războinica Sigrid se îndrăgostesc, ceea ce atrage mânia lui Thor asupra lor. Cei doi pornesc într-o misiune necruţătoare de răzbunare.

„Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story”, din 19 septembrie

O dramă fascinantă despre crime reale care analizează vieţile fraţilor Menendez, doi criminali condamnaţi, şi uciderea brutală a părinţilor lor în Beverly Hills, în 1989. Un nou capitol al serialului-antologie despre „monştri” creat de Ryan Murphy şi Ian Brennan.

„Nobody Wants This”, din 26 septembrie

În acest serial de comedie cu Kristen Bell şi Adam Brody, atracţia romantică dintre o prezentatoare de podcast şi un rabin proaspăt burlac este la cote maxime.

„We Were Kings”, din 27 septembrie

Un cartier plin de viaţă din Ciudad de Mexico este condus de trei indivizi foarte uniţi, până când o tragedie neaşteptată îi transformă în rivali pe doi dintre ei

Filme

„Disco, ibiza, Locomia”, din 6 septembrie

Pe scena anilor ’80 din Ibiza, un grup de prieteni ajunge pe culmile gloriei cu excentrica trupă Locomía, testându-şi relaţiile, identităţile şi carierele.

„Uglies”, din 13 septembrie

Într-o distopie futuristă cu standarde de frumuseţe forţate, o adolescentă aflată în aşteptarea unei operaţii estetice porneşte în căutarea prietenei ei dispărute.

„Rebel Ridge”, din 6 septembrie

Un fost puşcaş marin înfruntă corupţia dintr-un orăşel când poliţia locală confiscă pe nedrept geanta cu banii de care el are nevoie pentru a plăti cauţiunea vărului său.

„A True Gentleman”, din 26 septembrie

O escortă masculină şarmantă îşi vede viaţa dată peste cap după ce se îndrăgosteşte, iar asta îl provoacă să descopere care-i sunt cu adevărat dorinţele şi nevoile.

Documentare

„Apollo 13: Survival”, din 5 septembrie

Cu filmări şi interviuri originale, documentarul spune povestea tensionată a misiunii Apollo 13 şi a încercărilor disperate de a-i aduce pe astronauţi teferi acasă.

„Ángel di Maria: Breaking Down the Wall”, din 12 septembrie

Documentarul spune povestea vieţii şi carierei legendarului fotbalist argentinian, de la originile modeste până la momentul în care a devenit campion mondial.

„What’s Next: The Future With Bill Gates”, din 18 septembrie

În acest documentar, Bill Gates, filantrop şi vizionar în domeniul tehnologiei, explorează provocările şi soluţiile inovatoare care vor modela lumea în următorii ani.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

ABBA îi spune lui Trump să nu-i mai folosească muzica la mitingurile electorale

ABBA îi spune lui Trump să nu-i mai folosească muzica la mitingurile electorale Membrii grupului pop suedez ABBA i-au cerut candidatului republican la preşedinţia SUA,...

Oraşul elveţian Basel va găzdui concursul Eurovison 2025

Oraşul elveţian Basel va găzdui concursul Eurovison 2025 Concursul muzical Eurovision de anul viitor va avea loc în oraşul elveţian Basel, a anunţat vineri televiziunea...

Biletele la concertele trupei Oasis s-au epuizat în 10 ore; problemele tehnice i-au frustrat pe fanii formaţiei

Biletele la concertele trupei Oasis s-au epuizat în 10 ore; problemele tehnice i-au frustrat pe fanii formaţiei Biletele la concertele care vor marca reunirea trupei...

Festivalul de Film de la Veneţia: George Clooney şi Brad Pitt promovează noul lor lungmetraj, ‘Wolfs’

Festivalul de Film de la Veneţia: George Clooney şi Brad Pitt promovează noul lor lungmetraj, 'Wolfs' Brad Pitt şi George Clooney, cel mai "cool" duo...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.