X

Nu le este clar din ce bani și-a cumpărat mașină. Inspectorii ANI s-au luat de șefa unui centru de plasament

Nu le este clar din ce bani și-a cumpărat mașină. Inspectorii ANI s-au luat de șefa unui centru de plasament

Fosta șefă a Centrului de plasament temporar pentru persoane cu dizabilități din Hâncești, Elizaveta Iacub a fost luată la ochi de inspectorii de la Autoritatea Națională de Integritate (ANI).

Citește și: De ce pleacă preoții de „sub poala” lui Vladimir și ce semnifică îndemnul Mitropolitului „la pocăință”. Opinia experților

Inspectorilor de integritate nu le este clar din ce bani și-a cumpărat fosta directoare o mașină în 2017, reieșind din faptul că veniturile declarate nu corespund volumului de cheltuieli efectuate. Controlul a fost inițiat în baza unei sesizări depuse la ANI.

În urma examinării declarației de avere și interese personale pentru anul 2017, depusă de către dna Elizaveta Iacub, s-a stabilit că ultima a dobândit în proprietate un automobil de model Hyndai, fabricat în 2016, la prețul de 21 000 Euro, deși, în anul respectiv a înregistrat venituri care nu ar acoperi costul bunului mobil vizat.

Reieșind din cele depistate, ANI a dispus inițierea controlului minuțios al averii și a intereselor personale în privința dnei Elizaveta Iacub.

Tags: ANIAutoritatea Națională de Integritateavere nejustificataCentrul de plasament pentru persoane cu dizabilitățo din Hânceștideclaratie de avereElizaveta Iacub
Știrile zilei