Nunta anului în India: Rihanna şi Zuckerberg, printre invitați

Publicat:

Nunta anului în India: Rihanna şi Zuckerberg, printre invitați

Vedeta pop Rihanna şi patronul Meta, Mark Zuckerberg, unele dintre cele mai influente personalităţi din lume, se află vineri în India, invitaţi la festivităţile somptuoase organizate de Mukesh Ambani, un om de afaceri indian care deţine cea mai mare avere de pe continentul asiatic, înaintea căsătoriei fiului lui, informează AFP.

Fotografiile publicate de presa indiană confirmă sosirea Rihannei, a fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, şi a soţiei acestuia, Priscilla Chan, în oraşul Jamnagar, statul Gujarat, din vestul Indiei.


Vedeta R&B, care a devenit în august mamă pentru a doua oară, este aşteptată să prezideze festivităţile şi să cânte în public pentru prima dată după Superbowlul de anul trecut, au relatat publicaţiile locale.

Potrivit India Today, cântăreaţa ar fi primit un onorariu de 9 milioane de dolari pentru a participa la acest eveniment.

Iluzionistul David Blaine şi starul de la Bollywood Diljit Dosanjh vor susţine un spectacol pentru invitaţii de marcă la eveniment.

Patroni ai unor mari companii internaţionale, vedete de la Bollywood, precum şi lideri politici vor participa de asemenea la festivităţile organizate de Mukesh Ambani.

Mukesh Ambani, în vârstă de 66 de ani, preşedintele gigantului petrolier şi de telecomunicaţii Reliance Industries, deţine cea mai mare avere din Asia şi a zecea la nivel mondial, potrivit clasamentului Forbes a miliardarilor, avere estimată la peste 116 miliarde de dolari.

Miercuri seară, Ambani şi soţia lui, Nita, însoţiţi de fiul lor Anant şi de logodnica acestuia, Radhika Merchant, au deschis festivităţile printr-un cină oferită unui număr de 50.000 de locuitori ai Jamnagar, unde se află sediul Reliance Industries.

Anant Ambani, de 28 de ani, care face parte din consiliul de administraţie al mai multor companii deţinute de Reliance, se va căsători cu Radhika Merchant, de 29 de ani, fiica unui industriaş indian, mai târziu în acest an.

Familia Ambani este pe cale să construiască un complex imens de temple hinduse în Jamnagar pentru a celebra căsătoria tinerilor şi a menţine ”bogata identitate culturală şi spirituală a Indiei în inima festivităţilor e căsătorie”, a subliniat Reliance Foundation pe conturile sale de social media.

Ambani a organizat cea mai scumpă căsătorie din India pentru fiica lui în 2018, care a costat 100 de milioane de dolari şi a inclus un concert al vedetei pop americane Beyoncé.

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, Ivanka Trump, fiica fostului preşedinte american, foştii premieri suedez Carl Bildt şi canadian Stephen Harper, regele Bhutan, vedetele Bollywood Amitabh Bachchan şi Shahrukh Khan, vedete ale crichetului Sachin Tendulkar şi M.S. Dhoni, precum şi magnatul Gautam Adani se numără printre personalităţile invitate la festivităţi.

Directorul Disney, Robert Iger, figurează de asemenea printre invitaţi. Un acord încheiat între Reliance Industries şi Walt Disney pentru fuzionarea activităţilor de media indiene a fost anunţat miercuri, În urma fuziunii, va lua naştere un gigant al divertismentului de 8,5 miliarde de dolari în această ţară cu cea mai mare populaţie de pe glob şi a cincea economie mondială.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Atena a devenit portocalie. Capitala şi alte oraşe greceşti s-au confruntat cu unul dintre cele mai grave episoade de praf saharian din ultimii ani

Atena a devenit portocalie. Capitala şi alte oraşe greceşti s-au confruntat cu unul dintre cele mai grave episoade de praf saharian din ultimii ani Nori...

Noi norme UE pentru a preveni comportamentul periculos la volan în străinătate

Noi norme UE pentru a preveni comportamentul periculos la volan în străinătate Parlamentul European a convenit asupra mai multor măsuri de a preveni comportamentul periculos...

Autoritățile vor să reducă cu 7% mortalitatea prin cancer

Autoritățile vor să reducă cu 7% mortalitatea prin cancer Reducerea incidenței mai multor tipuri de cancer cu 10%, precum și a mortalității prin această...

În dosarul pentru trădare de patrie, diplomatul vizat, Vasile Mircos – ar fi comunicat cu GRU (SURSE)

În dosarul pentru trădare de patrie, diplomatul vizat, Vasile Mircos - ar fi comunicat cu GRU (SURSE) „Actualmente, acestea nu au rezultat în rețineri...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.