O cafenea cu purceluși a fost deschisă în Tokyo: ‘Le place să se relaxeze în brațele clienților’

Publicat:

 O cafenea cu purceluși a fost deschisă în Tokyo: ‘Le place să se relaxeze în brațele clienților’

Dacă mai peste tot în lume găsim cafenele unde clienții sunt întâmpinați de pisici, japonezii au venit cu o nouă idee.

Un antreprenor din Tokyo a deschis o cafenea unde invitații permanenți sunt purceii. Localul are un mare succes, iar iubitorii de animale spun că se simt extraordinar în compania purcelușilor, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Peste 800 de oficiali occidentali au semnat o scrisoare critică la adresa politicii faţă de Israel şi Gaza

Asta pentru că sunt niște animale foarte curate și pline de afecțiune, în ciuda prejudecăților.

În această cafenea din centrul metropolei Tokyo, purcelușii sunt la ei acasă. Surprinzător, clienții se înghesuie să le ofere atenție, în timp ce-și savurează cafeaua.

Bărbat: „Oh, sunt atât de drăguți și atât de mici. Aș lua unul acasă chiar acum.”

Femeie: „Ne-am gândit că o cafenea cu purcei este puțin diferită. Sunt animale pe care copiii nu le întâlnesc foarte des, mai rar să țină un porc în brațe și să-l mângâie.”

Cafeneaua găzduiește doar porci din rase de talie foarte mică, din motive lesne de înțeles. Iar chelnerii, care au grijă de simpaticele animale spun că s-au atașat de purceluși și abia așteaptă să ajungă la muncă.

Chelner: „Fiecare purceluș este unic și are propria lui personalitate. Puteți să observați că unii sunt mai încăpățânați, în timp ce alții sunt foarte blânzi și ascultători. În comparație cu câinii și pisicile, porcii sunt chiar mai prietenoși și le place adesea să se relaxeze în brațele clienților.”

Cafenelele cu animale au devenit tot mai populare în Japonia. În ultimii ani au apărut inclusiv localuri în care clienții împart spațiul cu bufnițe sau cu vidre. Specialiștii atrag însă atenția că astfel de idei nu sunt întotdeauna benefice pentru animale.

Timothy C. Bonebrake. Professor, Școala de Științe Biologice, Universitatea din Hong Kong: „Localurile care adoptă animale domestice și se preocupă de soarta lor sunt însă binevenite”, subliniază specialistul.

Vezi și : Statele Uniunii Europene şi-au dat acordul asupra primei legi privind inteligenţa artificială

Timothy C. Bonebrake. Professor, Școala de Științe Biologice, Universitatea din Hong Kong: „Cred că proveniența din surse etice a acestor animalelor și ce se întâmplă cu ele când părăsesc cafeneaua sunt lucruri foarte importante care trebuie luate în considerare. ”

În final, atât clienții cafenelei cât și specialiștii sunt de acord cu un lucru.

Dr. Bruce Kornreich, profesor de științe clinice la Colegiul de Medicină Veterinară al Universității Cornell din Ithaca, N.Y: „Să ai pe aproape sau să deții un animal de companie poate oferi beneficii pentru sănătatea mintală și fizică a oamenilor.”

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Horoscop 18 iulie 2024

Horoscop 18 iulie 2024 Astrologii prevăd o zi cu mare potenţial în dragoste pentru unele zodii, dar şi probleme la muncă sau de comunicare pentru alte...

Cu ce l-a ‘sedus’ românca Iasmina Hill pe milionarul american care administrează Statuia Libertății

Cu ce l-a 'sedus' românca Iasmina Hill pe milionarul american care administrează Statuia Libertății Povestea de dragoste dintre timişoreanca Iasmina Hill (fostă Milutinovoci) şi milionarul...

Compania rusească Kaspersky îşi mută operaţiunile din SUA, din cauza unei decizii a guvernului american

Compania rusească Kaspersky îşi mută operaţiunile din SUA, din cauza unei decizii a guvernului american După ce administraţia Biden a anunţat că interzice vânzarea şi...

Sonda spaţială RAMSES va întâlni un asteroid care va trece aproape de Pamânt

Sonda spaţială RAMSES va întâlni un asteroid care va trece aproape de Pamânt Sonda spaţială europeană RAMSES se va întâlni cu un asteroid, Apophis, care...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.