O indiancă a devenit cea mai în vârstă femeie din lume care a născut gemeni – VIDEO

Publicat:

Indianca Erramatti Mangayamma, în vârstă de 73 de ani, care lucrează în agricultură în statul Andhra Pradesh, este cea mai în vârstă persoană din lume care a născut. Ea a rămas însărcinată prin fertilizare in vitro iar doctorii au adus pe lume gemenele joi prin cezariană, scrie news.ro .

“Operaţia a decurs bine, mama şi copiii sunt sănătoşi, nu sunt complicaţii”, a spus doctorul Sanakayyala Umashankar, directorul spitalului Ahalya IVF, care a realizat intervenţia chirurgicală, potrivit CNN.


Citește și : Încă o lovitură pentru Johnson: Camera Lorzilor a adoptat legea care împiedică un Brexit fără acord

Mangayamma şi soţul ei E. Raja Rao, în vârstă de 80 de ani, sunt căsătoriţi din 1962 dar nu au putut avea copii niciodată.

Ei s-au adresat medicului Umashankar în 2018 şi, după teste preliminare, doctorul a fost de acord să le aplice un prim tratament de fertilizare in vitro.

Din cauza vârstei înaintate a lui Mangayamma, doctorii au recurs la cezariană şi o vor ţine sub supraveghere în următoarele 21 de zile.

“Nu îi putem permite mamei să alăpteze iar copiii vor fi hrăniţi prin banca de lapte”, a spus Umashankar.

Rao, în vârstă de 80 de ani, a început deja să facă planuri pentru fiicele sale, spune Umashankar.

“Ea este foarte încrezătoare acum. Mai încrezătoare decât oricând în viaţa ei şi este nerăbdătoare să înceapă noul capitol din viaţa ei cu copii”, a adăugat Umashankar.

Citește și : Şefa diplomaţiei suedeze părăseşte guvernul pentru a se dedica familiei

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare Sky News a renunţat la un interviu cu Boris Johnson, după...

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă Nu doar primăvara este un anotimp al florilor, și toamna are propriul farmec și există...

Sute de morţi în câteva ore în Burkina Faso: Al-Qaida a comis unul dintre cele mai grave masacre din ultimele decenii

Sute de morţi în câteva ore în Burkina Faso: Al-Qaida a comis unul dintre cele mai grave masacre din ultimele decenii Până la 600 de...

O cetățeană a Ecuadorului a primit refuz la intrarea în Republica Moldova

  O cetățeană a Ecuadorului a primit refuz la intrarea în Republica Moldova O cetățeană a Republicii Ecuador a primit refuz de intrare în Republica Moldova...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.