O mașină a intrat cu viteză în porțile Cancelariei germane

Publicat:

UPDATE:Un automobil s-a izbit miercuri de poarta sediului Cancelariei federale de la Berlin, unde se află biroul cancelarului Angela Merkel, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei germane,transmit DPA şi Reuters, potrivit agerpres.

Poliţia a precizat că şoferul automobilului a fost reţinut şi că se verifică dacă este vorba despre un act intenţionat sau un accident.


Citește și: Trei miniștri libanezi ar putea fi judecați pentru catastrofa din Beirut

Imagini de la locul incidentului postate pe social media arată poliţişti care inspectează vehiculul desenat cu graffiti cu sloganuri politice.

Pe o parte a maşinii stă scris ‘Ai naibii criminali de copii şi bătrâni’, iar pe cealaltă ‘Opriţi politica globalizării!’.

Un reporter DPA aflat la locul incidentului a declarat că o persoană a fost rănită şi primeşte îngrijiri medicale într-o ambulanţă.

Citește și: Joe Biden anunță revenirea Americii în poziția în care să conducă lumea

Poarta de metal a Cancelariei germane a fost doar uşor avariată.

Miercuri după-amiază cancelarul Angela Merkel are prevăzută o videoconferinţă cu şefii executivelor celor 16 landuri germane pentru a examina răspunsul autorităţilor la pandemia de COVID-19.

Știre inițială: Un automobil s-a izbit miercuri de poarta sediului Cancelariei federale de la Berlin, unde se află biroul cancelarului Angela Merkel, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei germane, transmit DPA şi Reuters.

Poliţia a menţionat că şoferul automobilului a fost reţinut şi că se verifică dacă este vorba despre un act intenţionat sau un accident.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Orbán: Trump are planuri ‘detaliate și bine fundamentate’ pentru pace între Rusia și Ucraina

Orbán: Trump are planuri 'detaliate și bine fundamentate' pentru pace între Rusia și Ucraina Viktor Orbán a susținut că Donald Trump are planuri „detaliate și...

Cel puţin 650.000 de ruşi s-au mutat definitiv în străinătate de la începerea războiului în Ucraina

Cel puţin 650.000 de ruşi s-au mutat definitiv în străinătate de la începerea războiului în Ucraina Cel puţin 650.000 de ruşi s-au mutat definitiv în...

Lavrov atacă din nou la ONU ceea ce el numeşte o ‘ordine internaţională dominată de SUA’

Lavrov atacă din nou la ONU ceea ce el numeşte o 'ordine internaţională dominată de SUA' Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a acuzat din...

14 localități ruse de la graniță restricționează accesul populației din cauza bombardamentelor ucrainene

14 localități ruse de la graniță restricționează accesul populației din cauza bombardamentelor ucrainene Regiunea rusă Belgorod va restricţiona, începând din 23 iulie, accesul în 14...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.