O româncă şi o moldoveancă s-au luat la bătaie în Italia! Păruiala s-a oprit când a venit Poliţia

Publicat:

O româncă şi o moldoveancă s-au luat la bătaie în Italia! Păruiala s-a oprit când a venit Poliţia

O dispută aprinsă între două femei, o româncă și una din Republica Moldova, într-un apartament din Ancona, a determinat intervenția rapidă a forțelor de ordine. Cele două s-au certat atît de rău încât la un moment dat și-au dat palme, informează publicația Centro Pagina, scrie Sinteza. Incidentul a avut loc recent și a implicat mai multe persoane originare din România și R. Moldova.

Potrivit relatărilor, polițiștii sosiți la fața locului au fost întâmpinați de un bărbat moldovean de 33 de ani și de o româncă de aproximativ 45 de ani, care părăseau clădirea.


Citeşte şi: Ceban și Dodon ar putea avea intenții prezidențiale – Stiripesurse.md

Ambele persoane, vizibil afectate de consumul de alcool, au povestit în mod confuz evenimentele petrecute.

O româncă şi o moldoveancă s-au luat la bătaie în Italia! Păruiala s-a oprit când a venit Poliţia

Femeia a menționat că ea a fost cea care a alertat poliția, descriind un conflict cu o altă femeie în apartament, unde se aflau și alți doi bărbați adunați pentru a petrece seara împreună.

După ce au ajuns la apartament, ofițerii de poliție au identificat persoanele implicate, inclusiv femeia cu care cea de 45 de ani avusese altercația.

Moldoveanca a relatat că discuția cu românca a degenerat, iar un bărbat prezent în locuință a intervenit pentru a le desparte.

O româncă şi o moldoveancă s-au luat la bătaie în Italia! Păruiala s-a oprit când a venit Poliţia

Conflictul fizic dintre cele două femei a escaladat până la momentul în care una dintre ele a fost pălmuită, înainte de a fi separate de bărbat.

Mai mult, s-a constatat că femeia de 45 de ani era căutată de autorități, motiv pentru care a fost dusă la sediul poliției din via Gervasoni pentru a i se efectua procedurile necesare.

Polițiștii au solicitat, de asemenea, intervenția medicală pentru îngrijirea femeilor implicate în incident.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un bărbat din Florida a salvat 12 vecini cu o placă de surf în timpul uraganului Helene

Un bărbat din Florida a salvat 12 vecini cu o placă de surf în timpul uraganului Helene Marty Thomas, locuitor al plajei Indian Rocks, Florida,...

O statuie a lui Trump dezbrăcat, considerată ‘deplorabilă’ de republicani

O statuie a lui Trump dezbrăcat, considerată 'deplorabilă' de republicani O marionetă de 13 metri înălţime cu chipul unui Donald Trump complet dezbrăcat a fost...

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026 Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de iarnă din 2026, de la Milano şi Cortina...

Israelul afirmă că a distrus un tunel prin care se puteau transporta arme din Siria în Liban

Israelul afirmă că a distrus un tunel prin care se puteau transporta arme din Siria în Liban Forţele armate israeliene au anunţat vineri că au...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.