Oprah Winfrey a fost spitalizată după ce a acuzat probleme ‘foarte serioase’ la stomac

Publicat:

Oprah Winfrey a fost spitalizată după ce a acuzat probleme ‘foarte serioase’ la stomac

Oprah Winfrey se recuperează după ce a fost internată într-un spital pentru probleme „foarte grave” la stomac.

Gayle King a împărtășit detalii despre urgența medicală a bunei sale prietene în timpul episodului de marți, 11 iunie, al emisiunii CBS Mornings, potrivit urbanhollywood411.com.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

A avut un fel de problemă la stomac – gripă stomacală. Nu voi fi prea grafică”, a spus King. „Dar nu mai este nevoie să spun că a ajuns la spital, deshidratare, avea o perfuzie. Așa că a fost un lucru foarte grav”.

„Ea va fi bine”, a adăugat King. „Sper că nu este supărată pe mine pentru că am împărtășit acest detaliu”.

King a adus-o în discuție pe Winfrey pentru că titanul talk-show-ului a ratat o apariție programată la CBS Mornings pentru a prezenta ultima sa selecție pentru clubul de carte, Familiaris, scrisă de romancierul David Wroblewski. Cartea este o continuare a romanului de debut al lui Wroblewski din 2008, The Story of Edgar Sawtelle (Povestea lui Edgar Sawtelle), pe care Winfrey a susținut-o și ea.

În loc să fie intervievat de mogulul media, autorul a discutat despre noua sa carte cu cele trei gazde ale emisiunii matinale.

La câteva ore după ce King a dezvăluit motivul pentru care Winfrey a fost absentă, contul de Instagram al Oprah Daily a publicat o declarație în care se spune că este în convalescență.

Doamna Winfrey se recuperează în urma unui virus stomacal și a primit o perfuzie din cauza deshidratării, la recomandarea medicului ei. Ea se odihnește și se simte mai bine pe zi ce trece”, se arată în declarația semnată de un purtător de cuvânt al lui Oprah.

Winfrey, în vârstă de 70 de ani, a finalizat recent turneul de presă pentru remake-ul The Color Purple, pe care l-a coprodus.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

Filmul a fost nominalizat la Oscar și a câștigat 11 premii NAACP Image Awards – inclusiv pentru cel mai bun film; cel mai bun ansamblu de actori într-un film; cea mai bună actriță pentru Fantasia Barrino; cel mai bun actor în rol secundar pentru Colman Domingo; și cea mai bună actriță în rol secundar pentru Taraji P. Henson.

Într-un interviu din decembrie, Winfrey a declarat pentru revista People că folosește un medicament pentru slăbit fără nume ca „instrument de întreținere”. Printre efectele secundare ale Ozempic și ale altor semaglutide se numără durerile de stomac, vărsăturile și diareea.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Turneul lui Taylor Swift în Europa este mai valoros decât Olimpiada

Turneul lui Taylor Swift în Europa este mai valoros decât Olimpiada De la idol al muzicii pop la fenomen macroeconomic studiat chiar și de băncile...

Jocurile video se implică în lupta împotriva schimbărilor climatice

Jocurile video se implică în lupta împotriva schimbărilor climatice Industria jocurilor video face pași importanți în direcția conștientizării schimbărilor climatice, prin crearea unor titluri care...

Elton John îşi vinde garderoba personală pe eBay pentru Fundaţia SIDA

Elton John îşi vinde garderoba personală pe eBay pentru Fundaţia SIDA Elton John îşi vinde garderoba personală pe eBay. Deşi nu este vorba de ţinute...

Pantofii albaştri din piele întoarsă ai lui Elvis Presley s-ar putea vinde cu 120.000 de lire sterline la licitaţie

Pantofii albaştri din piele întoarsă ai lui Elvis Presley s-ar putea vinde cu 120.000 de lire sterline la licitaţie Pantofii albastri din piele întoarsă purtaţi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.