Ozzy Osbourne l-a acuzat pe Kanye West că a preluat un fragment dintr-un cântec al trupei Black Sabbath

Publicat:

Ozzy Osbourne l-a acuzat pe Kanye West că a preluat un fragment dintr-un cântec al trupei Black Sabbath

Soţii Sharon şi Ozzy Osrbourne sunt furioşi din cauza faptului că rapperul american Kanye West a preluat pe noul său album un fragment dintr-un cântec al trupei Black Sabbath, în pofida faptului că Ozzy i-a refuzat în mod expres permisiunea de a face acest lucru, informează DPA.

“Kanye West mi-a cerut permisiunea de a folosi un fragment dintr-o interpretare live din 1983 a piesei ‘Iron Man’ la un festival din Statele Unite, fără partea de voce, însă eu i-am refuzat permisiunea pentru că el este un antisemit şi a provocat nenumărate dureri de cap multor oameni”, a scris Ozzy Osbourne, vineri, pe reţeaua de socializare X, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: Austria vrea să renunţe la gazele din Rusia

“El a mers însă înainte cu acest proiect şi a folosit oricum fragmentul la petrecerea organizată noaptea trecută pentru prezentarea albumului său. Nu vreau să am nimic de-a face cu acest tip!”, a adăugat rockerul britanic, în vârstă de 75 de ani.

Soţia lui, Sharon Osbourne, care a fost crescută în credinţa iudaică, a declarat vineri pentru TMZ că rapperul “Kanye s-a pus de data asta cu evreul cu care nu trebuia să se pună”, adăugând că ea şi Ozzy i-au trimis deja starului american un ordin judecătoresc de încetare imediată a proiectului.

Sharon, în vârstă de 71 de ani, a relatat că un membru al echipei lui Kanye West i-a contactat în urmă cu trei săptămâni pentru a cere permisiunea de a folosi un fragment din acel cântec al trupei Black Sabbath, însă solicitarea lui s-a lovit de un refuz foarte ferm din partea soţului ei.

Ea mai spune că rapperul Kanye West, care şi-a schimbat numele în Ye şi care a căzut în dizgraţie în ultimii ani din cauza frecventelor sale remarci antisemite şi pentru laude aduse lui Hitler, a ajuns “să reprezinte ura” în prezent. Sharon a adăugat că rapperul american este “un om periculos” şi “un porc”.

Soţii Osbourne au în continuare astfel de sentimente faţă de Kanye West în pofida faptului că rapperul a publicat în decembrie 2023 o declaraţie în care a adresat scuze publice comunităţii evreieşti.

Citește și: Igor Grosu: „nu vad o necesitate ca noi să apelăm la gazul rusesc”

După mesajele publicate de Ozzy Osbourne pe reţelele de socializare, unii dintre utilizatorii online i-au reamintit însă că el însuşi l-a citat în trecut pe Hitler ca pe o sursă de inspiraţie.

Într-un interviu acordat în 1982 în emisiunea TV “Night Flight”, Ozzy Osbourne a recunoscut că ceea ce a făcut liderul nazist a fost foarte rău, însă a adăugat după aceea: “Adolf Hitler avea o carismă, într-un mod rău, şi l-am cam admirat pentru asta”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Epic Games spune că Apple blochează lansarea magazinului său de jocuri video în Europa

Epic Games spune că Apple blochează lansarea magazinului său de jocuri video în Europa Epic Games, producătorul jocului video ”Fortnite”, a declarat vineri că Apple...

Directorul financiar de la LVMH îndeamnă Europa să rămână unită în contextul disputelor comerciale

Directorul financiar de la LVMH îndeamnă Europa să rămână unită în contextul disputelor comerciale Ancheta demarată de China asupra coniacului european este o reacţie la...

VIDEO – Justin Bieber, spectacol incendiar la nunta miliardarilor în India

VIDEO - Justin Bieber, spectacol incendiar la nunta miliardarilor în India Justin Bieber a oferit un spectacol incendiar la nunta anului, care are loc în...

Cele mai stranii muzee pe care le poți vizita în Paris

Cele mai stranii muzee pe care le poți vizita în Paris De la Louvre la Musée d’Orsay, Parisul are, fără îndoială, unele dintre cele mai...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.