PAS îl ia la rost pe Ceban după ce acesta s-a dus să critice guvernarea la Strasbourg

Publicat:

PAS îl ia la rost pe Ceban după ce acesta s-a dus să critice guvernarea la Strasbourg

Deputata partidului de guvernare Acțiunea și Solidaritate (PAS), Doina Gherman, tot ea vicepreședinte al Parlamentului, a venit cu o reacție după ce primarul Ion Ceban s-a plâns pe acțiunile guvernării, în timpul vizitei oficiale de la Strasbourg.

Parlamentara l-a îndemnat pe edilul de Chișinău să lase „victimizările” și „minciunile” deoparte și să se „apuce de lucru”.


„Primarul Ceban se pricepe la 2 lucruri – la minciuni și la dispariția banilor din bugetul primăriei. 14 milioane pentru 2 zile de curățarea a zăpezii a găsit. Curățare pe hârtie, că în realitate timp de o lună locuitorii nu aveau pe unde merge. Dar iată bani pentru asistenții personali, pentru grupele cu program prelungit nu a găsit și a dat afară de la lucru oameni care au în grijă copii cu dizabilități. Primarul Ceban are libertatea de a se victimiza la toate tribunele și de a minți fără să roșească pe toate canalele, îi place democrația. Însă ar fi bine să-și aducă aminte că a fost votat de oameni ca să lucreze, iar dacă nu se descurcă, așa și să spună. Lăsați victimizarea, lăsați minciunile, domnule primar, și apucați-vă de lucru”, a declarat deputata PAS Doina Gherman pentru NM.

Citeşte şi: BNM ar putea plăti pentru furtul miliardului – Stiripesurse.md

Primarul municipiului Chișinău a întreprins, la sfârșitul lunii martie, o vizită oficială la Strasbourg, Franța.

PAS îl ia la rost pe Ceban după ce acesta s-a dus să critice guvernarea la Strasbourg

Pe agenda edilului au figurat mai multe întrevederi cu oficiali europeni, precum și participarea la cea de-a 46-a sesiune a Congresului Autorităților Locale și Regionale al Consiliului Europei.

Ceban a anunțat în aceste zile, inclusiv pe 28 martie, că a discutat pe platforma forumului despre situația din Republica Moldova, pe diferite domenii.

De asemenea, el s-a plâns pe guvernarea de la Chișinău. „Voi bate la fiecare ușă pentru a fi auziți”, a precizat Ceban pe rețelele de socializare. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Fenomen ciudat în Germania: studenții pleacă masiv să studieze în alte țări, inclusiv în România și Bulgaria

Fenomen ciudat în Germania: studenții pleacă masiv să studieze în alte țări, inclusiv în România și Bulgaria Fiecare al 12-lea student german la medicină alege...

Horoscop 27 aprilie 2024

Horoscop 27 aprilie 2024 Este o zi încărcată, însă nu trebuie să vă lăsaţi copleşiţi de emoţii, potrivit stiripesurse.ro. Horoscop 27 aprilie 2024 Berbec Berbecii au un...

Papa Francisc va participa la summitul G7 privind inteligenţa artificială, care va avea loc în iunie în Italia

Papa Francisc va participa la summitul G7 privind inteligenţa artificială, care va avea loc în iunie în Italia Papa Francisc va lua parte la sesiunea...

‘Boala lui Calache’: expresie des folosită, dar puțini sunt cei care cunosc originea ei și ce afecțiune indică

'Boala lui Calache': expresie des folosită, dar puțini sunt cei care cunosc originea ei și ce afecțiune indică Ce ascunde, de fapt, expresia "boala lui...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.