X

PAS îl ia la rost pe Ceban după ce acesta s-a dus să critice guvernarea la Strasbourg

PAS îl ia la rost pe Ceban după ce acesta s-a dus să critice guvernarea la Strasbourg

Deputata partidului de guvernare Acțiunea și Solidaritate (PAS), Doina Gherman, tot ea vicepreședinte al Parlamentului, a venit cu o reacție după ce primarul Ion Ceban s-a plâns pe acțiunile guvernării, în timpul vizitei oficiale de la Strasbourg.

Parlamentara l-a îndemnat pe edilul de Chișinău să lase „victimizările” și „minciunile” deoparte și să se „apuce de lucru”.

„Primarul Ceban se pricepe la 2 lucruri – la minciuni și la dispariția banilor din bugetul primăriei. 14 milioane pentru 2 zile de curățarea a zăpezii a găsit. Curățare pe hârtie, că în realitate timp de o lună locuitorii nu aveau pe unde merge. Dar iată bani pentru asistenții personali, pentru grupele cu program prelungit nu a găsit și a dat afară de la lucru oameni care au în grijă copii cu dizabilități. Primarul Ceban are libertatea de a se victimiza la toate tribunele și de a minți fără să roșească pe toate canalele, îi place democrația. Însă ar fi bine să-și aducă aminte că a fost votat de oameni ca să lucreze, iar dacă nu se descurcă, așa și să spună. Lăsați victimizarea, lăsați minciunile, domnule primar, și apucați-vă de lucru”, a declarat deputata PAS Doina Gherman pentru NM.

Citeşte şi: BNM ar putea plăti pentru furtul miliardului – Stiripesurse.md

Primarul municipiului Chișinău a întreprins, la sfârșitul lunii martie, o vizită oficială la Strasbourg, Franța.

PAS îl ia la rost pe Ceban după ce acesta s-a dus să critice guvernarea la Strasbourg

Pe agenda edilului au figurat mai multe întrevederi cu oficiali europeni, precum și participarea la cea de-a 46-a sesiune a Congresului Autorităților Locale și Regionale al Consiliului Europei.

Ceban a anunțat în aceste zile, inclusiv pe 28 martie, că a discutat pe platforma forumului despre situația din Republica Moldova, pe diferite domenii.

De asemenea, el s-a plâns pe guvernarea de la Chișinău. „Voi bate la fiecare ușă pentru a fi auziți”, a precizat Ceban pe rețelele de socializare. 

Tags: Acţiune şi Solidaritate (PAS)chisinauDoina GhermanIon CebanStrasbourg
Politică