PAS nu întârzie să răspundă la acuzaţiile lui Ceban

Publicat:

PAS nu întârzie să răspundă la acuzaţiile lui Ceban

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a declarat că așteaptă finalitatea inspecțiilor de la Primăria Chișinău și că „suntem martorii unor dezmățuri și batjocură din partea primăriei față de locuitori”.

Precizările au fost făcute de lidera PAS din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) Zinaida Popa, urmare a acuzațiilor lui Ion Ceban că angajații Primăriei sunt intimidați iar acțiunile „sunt venite de la exponenții PAS”.


Citeşte şi: Vizita premierulul belgian paralizează traficul din Chişinău – Stiripesurse.md

Angajații Primăriei „nu au manifestat prea multă străduință în deservirea cetățeanului” nu din cauza că sunt chemați la organele de drept, dar din motiv că „echipa primarului nu poate livra nimic bun pentru oameni”, soune Popa.

Lidera fracțiunii PAS din CMC, Zinaida Popa, a scris pe rețelele de socializare că „Primăria și angajații din partidul primarului niciodată nu au manifestat prea multă străduință în procesul de deservire a cetățeanului, acum nici atât”.

PAS nu întârzie să răspundă la acuzaţiile lui Ceban

„Nu din cauza că sunt chemați pe la organe, dar din motiv că echipa primarului nu poate livra nimic bun pentru oameni, fiindcă sunt corupți, incompetenți și știu doar să irosească banul public în defavoarea locuitorilor. Așteptăm cu toții finalitatea tuturor acestor inspecții și controale. Or, suntem într-adevăr martorii unor dezmățuri și batjocură din partea primăriei față de locuitorii Chișinăului. Drumuri mai bune în Chișinău nu avem, ambuteiajele kilometrice doar cresc, transportul este supraaglomerat, oameni corupți în continuare sunt numiți în funcții de conducere de către Ion Ceban”, a menționat Popa.

Primarul Capitalei, Ion Ceban, s-a plâns că angajații Primăriei Chișinău „sunt intimidați și li se dă de înțeles că vor termina rău”. Potrivit lui Ceban, „în următoarele zile se planifică show-uri organizate”. Acțiunile în raportat cu Primăria, potrivit edilului, „sunt venite de la exponenții PAS”. „Angajații Primăriei în loc să se ocupe de problemele orașului, zilnic scriu și oferă explicații, se prezintă la tot felul de inspectori din diverse instituții pentru a prezenta informații”, a comunicat edilul. Ceban a anunțat că pe 3 aprilie va organiza o conferință unde va oferi mai multe detalii. Menționăm, nu este prima dată când primarul capitalei se plânge că s-ar planifica intimidări împotriva lui și a echipei sale.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cum a distrus Generația Z flirtul. Mesajele pe rețelele de socializare, noua metodă de ‘agățat’

Cum a distrus Generația Z flirtul. Mesajele pe rețelele de socializare, noua metodă de 'agățat' Nici flirtul nu mai este ce era cândva. În era...

Dorin Recean,întrevedere cu Stella Kyriakides, comisara europeană pentru sănătate și siguranță alimentară

Dorin Recean,întrevedere cu Stella Kyriakides, comisara europeană pentru sănătate și siguranță alimentară Cooperarea moldo-comunitară în vederea consolidării sistemului național de sănătate, precum și evoluțiile pe...

Maia Sandu, întrevedere cu comisara europeană pentru sănătate și siguranță alimentară

Maia Sandu, întrevedere cu comisara europeană pentru sănătate și siguranță alimentară Președinta Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere cu Stella Kyriakides, comisara europeană pentru...

Mitropolitul Vladimir s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei la Chișinău

Mitropolitul Vladimir s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei la Chișinău Mitropolia Chișinăului și Întregii Moldove, subordonată Patriarhiei Rusiei, a anunțat vineri că l-a primit în vizită...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.