Patru echipe din R. Moldova s-au calificat în faza a doua a Superligii

Publicat:

Patru echipe din R. Moldova s-au calificat în faza a doua a Superligii

Patru echipe și-au asigurat din punct de vedere matematic calificarea în faza a doua a Super Ligii moldovenești de fotbal, după partidele din cadrul etapei a 10-a.

Campioana în exercițiu, Sheriff Tiraspol a învins în deplasare pe Dacia Buiucani cu scorul de 4:0 și nu mai poate încheia sezonul regular mai jos de locul șase, transmite Moldova1.md.


Citeşte şi: Vladimir Voronin ar fi fost internat în spital – Stiripesurse.md

Henrique Luvannor a marcat în minutul 11 din penalty, Joao Paulo a dublat avantajul echipei sale în minutul 79, Ricardihno a făcut 3:0 în minutul 86, iar Jerome Mbekeli a închis tabela în minutul 95.

Într-o altă partidă a etapei, CSF Bălți a învins dramatic în deplasare cu 3:2 pe FC Florești, însă deocamdată nu este sigură de calificarea în faza decisivă a campionatului.

Patru echipe din R. Moldova s-au calificat în faza a doua a Superligii

Milsami și Petrocub s-au calificat la braț după ce au remizat la Orhei, scor 1:1. Mihai Plătică a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 10, iar 15 minute mai târziu, atacantul din Tadjikistan Șahrom Samiev a restabilit egalitatea.

Într-o altă partidă, Zimbru Chișinău a dispus greu în deplasare de Spartanii Sportul Selemet cu scorul de 1:0. Singurul gol al partidei de la Suruceni a fost marcat de Alexandru Dedov în minutul 47 direct din lovitură liberă.

Datorită acestei victorii, Zimbru și-a asigurat calificarea în faza a doua a Super Ligii. Meciurile etapei a 11-a se vor disputa pe 4 și 5 noiembrie, iar capul de afiș este partida CSF Bălți-Zimbru Chișinău.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zeci de persoane cad în plasa escrocheriei ‘rudei implicate în accident’

Zeci de persoane cad în plasa escrocheriei 'rudei implicate în accident' O escrocherie, care a lăsat fără bani o mulțime de oameni, se răspândește vertiginos...

Încă o veste bună: Permisele de conducere moldovenești și franceze vor fi recunoscute reciproc

Încă o veste bună: Permisele de conducere moldovenești și franceze vor fi recunoscute reciproc O veste bună pentru cetățenii Republicii Moldova stabiliți în Franța. Aceștia...

Oficial: Grigore Belostecinic este candidatul PSDE la alegerile prezidențiale

Oficial: Grigore Belostecinic este candidatul PSDE la alegerile prezidențiale Fostul rector al Academiei de Studii Economice din Moldova și fostul deputat în Parlament, Grigore Belostecinic,...

Crește numărul infecţiilor entero-virale la copiii din R.Moldova

Crește numărul infecţiilor entero-virale la copiii din R.Moldova Medicii trag un semnal de alarmă si anunță că, în ultimele două luni, a crescut de trei...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.