PCCOCS, despre ancheta cu privire la asasinarea lui Oleg Hirjan: Urmează să fie cercetare mai multe versiuni

Publicat:

Ancheta cu privire la asasinarea liderului opoziției transnistrene Oleg Hirjan progresează. Se iau măsuri procedurale, printre care o examinare medico-legală și audierea martorilor în acest caz.

Declarația a fost făcută pentru Rupor.md de către Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS).


Citește și : Maia Sandu le cere moldovenilor din Olanda să se întoarcă acasă

Potrivit responsabililor din cadrul PCCOCS, la această etapă în cadrul anchetei nu există suspecți în comiterea infracțiunii.

„Pe caz sunt desfășurate acțiuni procesuale, inclusiv a fost dispusă expertiza medico-legală și audierea martorilor, fără însă ca în acest stadiu să-i atribuim cuiva statut de bănuit. De asemenea, urmează a fi dispusă expertiza biologică și a ADN-ului, precum și urmează a fi obținute și alte informații din regiunea transnistreană”.

PCCOCS mai spune că pe acest caz urmează să fie cercetate mai multe versiuni.

„Urmează să fie cercetare mai multe versiuni – activitatea politică, trecutul său din detenție, deținerea unor informații compromițătoare, cu privire la anumite persoane influente din regiune, un posibil atac tâlhăresc”, se arată în răspunsul PCCOCS.

Citeşte şi: Ruşii au provocat daune majore în zona portului Ismail

P e 24 iulie, miliția transnistreană a anunțat că a reținut un bănuit în cazul omorului lui Oleg Horjan.

Oleg Horjan a fost găsit împușcat în locuința sa din Sucleia, municipiul Tiraspol. Cadavrul victimei avea semne vizibile de moarte violentă.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Céline Dion, în vizită la Luvru cu două zile înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice

Céline Dion, în vizită la Luvru cu două zile înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice Céline Dion, care a sosit la Paris marţi, a făcut o...

Taylor Swift împrumută obiecte personale V&A din Marea Britanie pentru o ‘călătorie’ muzeală

Taylor Swift împrumută obiecte personale V&A din Marea Britanie pentru o 'călătorie' muzeală Ţinute, instrumente muzicale şi alte obiecte împrumutate de muziciana americană Taylor Swift...

Pharrell Williams va purta flacăra olimpică în regiunea pariziană

Pharrell Williams va purta flacăra olimpică în regiunea pariziană Muzicianul şi creatorul de modă american Pharrell Williams va purta flacăra olimpică, vineri, în regiunea pariziană,...

Curs de instruire pentru consilieri locali și primari, desfășurat la Primăria Bălți

Curs de instruire pentru consilieri locali și primari, desfășurat la Primăria Bălți Pe 25 iulie curent, în sala de ședințe a Primăriei municipiului Bălți, Institutul...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.