Peste 100 de companii, premiate la Gala Businessului Moldovenesc 2024

Publicat:

Peste 100 de companii, premiate la Gala Businessului Moldovenesc 2024

Peste 100 de companii care activează în diverse sectoare ale economiei au fost premiate la Gala Businessului Moldovenesc 2024. Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova şi a adunat lideri ai comunităților de afaceri, parteneri strategici şi oficiali.

150 de întreprinderi din Republica Moldova au concurat pentru 16 nominalizări. Printre acestea “Marca comercială a anului”, “Premiul pentru realizări în domeniul calităţii 2024” şi “Mercuriul de Aur”, potrivit tvrmoldova.md.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

La Gala Businessului Moldovenesc au fost invitate companii de top, care au înregistrat succese importante atât pe piaţa internă, cât şi pe cea externă.

TAMARA LUCHIAN director, companie de textile: „Muncim din greu, foarte greu e să menţii un colectiv, să achiţi salarii la timp, să lucrezi pe alb, apoi să faci şi o promovare a Republicii Moldova”.

TATIANA SILOCI reprezentant, companie de panificaţie: „Participăm la concursul “Marca Anului” în fiecare an şi ne bucurăm de succesele şi rezultatele pozitive în fiecare an. Mă bucur şi sunt mândră să fiu parte a echipei”:

O companie producătoare de mezeluri a luat medalia de aur în domeniul calității.

DUMITRU ISTRATI director comercial, companie producătoare de mezeluri. „Pe parcursul anilor în care am activat în acest domeniu , acesta a fost unul dintre obiectivele principale, anume menţinerea calităţii pentru clienţii noştri”.

Potrivit organizatorilor, evenimentul este o platformă de promovare a mărcilor comerciale pe piața internă și externă.

SERGIU HAREA, preşedinte, Camera de Comerţ şi Industrie din Republicii Moldova. „Sper să facem faţă integrării europene prin produsele şi serviciile noastre. Este un catalizator pentru a investi în investi în forţa de muncă care activează în cadrul companiilor, a investi în sistemul de management al calităţii, precum şi în cunoştinţe”.

DORIN RECEAN prim-ministrul Republicii Moldova. „Pentru că acest lucru înseamnă o viață mai bună pentru cetățenii din Republica Moldova și un mediu de afaceri competitiv, care să ofere oportunități pentru investiții mari”.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

Excelenţa Sa JANIS MAZEIKS, ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova. „Îi sărbătorim pe cei care duc faima Republicii Moldova în UE. Mă bucur să văd că antreprenorii moldoveni se integrează cu succes pe piața UE”.

Gala Businessului Moldovenesc se află la cea de-a XXI-a ediție şi este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. De-a lungul anilor, au fost premiate peste 500 de companii.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Natalia Trofim, noul membru al Curții de Conturi

Natalia Trofim, noul membru al Curții de Conturi Parlamentul a numit un nou membru al Curții de Conturi. Deputații au aprobat numirea Nataliei Trofim în...

Parlamentul a ratificat Acordul dintre Guvernul R.Moldova și Guvernul R.Lituania privind cooperarea tehnică și financiară

Parlamentul a ratificat Acordul dintre Guvernul R.Moldova și Guvernul R.Lituania privind cooperarea tehnică și financiară Parlamentul a ratificat Acordul  dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul...

NATO se pregătește să staționeze temporar o brigadă în România

NATO se pregătește să staționeze temporar o brigadă în România Înainte de summitul Alianței Nord Atlantice (NATO) de la Washington (9 - 11 iulie), Înaltul...

Războiul hibrid al Kremlinului contra Chișinăului: Recean dezminte falsurile lansate legate de pensii, medicamente și subvenții

Războiul hibrid al Kremlinului contra Chișinăului: Recean dezminte falsurile lansate legate de pensii, medicamente și subvenții Premierul Dorin Recean a dezmințit falsurile răspândite ,,tot mai...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.