Pfizer cere aprobarea SUA pentru a facilita manipularea vaccinului Covid-19

Publicat:

Pfizer Inc și BioNTech SE au transmis Administrației pentru Alimente și Medicamente din SUA noi date pentru a sprijini o actualizare a etichetei actuale EUA, care ar permite păstrarea flacoanelor la minus 15 grade, potrivit agerpres.  

Pfizer Inc și BioNTech SE au transmis noi date autorității de reglementare din domeniul sănătății al SUA. Datele au fost transmise Administrației pentru Alimente și Medicamente pentru a sprijini o actualizare a etichetei actuale EUA, care ar permite păstrarea flacoanelor de vaccin la minus 25 de grade până la minus 15 grade, timp de două săptămâni, scrie Reuters.


Citește și : Von der Leyen mulțumește României pentru ajutorul acordat Republicii Moldova

S-ar permite astfel ca vaccinul anti-Covid-19 să fie depozitat în congelatoare de farmacii, în locul congelatoarelor cu temperaturi foarte scăzute.

„Datele prezentate pot facilita manipularea vaccinului nostru în farmacii și pot oferi centrelor de vaccinare o flexibilitate mai mare”, a spus Ugur Sahin, director executiv al BioNTech.

Eticheta actuală a Pfizer / BioNTech spune că vaccinul trebuie depozitat în congelatoare cu temperaturi între minus 80º de grade și minus 60 de grade.

Noile date vor fi, de asemenea, transmise agențiilor de reglementare globale în următoarele câteva săptămâni, au spus cele două companii.

Un purtător de cuvânt a BioNTech a refuzat să ofere mai multe detalii privind calendarul și agențiile care vor fi contactate.

Citește și : Premierul Spaniei condamnă protestele violente generate de arestarea unui rapper catalan

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Perciun: Banii donați în fondul clasei vor fi legalizați

Perciun: Banii donați în fondul clasei vor fi legalizați Guvernul a aprobat un regulament care prevede că părinții vor putea contribui financiar, benevol, necondiționat și...

Irina Vlah va candida la funcția de președinte al țării

Irina Vlah va candida la funcția de președinte al țării Fosta bașcană a Găgăuziei, Irina Vlah, și-a anunțat candidatura la prezidențialele din toamna lui 2024,...

A obținut poze intime ale unui cuplu și i-a șantajat cu răspândirea lor

A obținut poze intime ale unui cuplu și i-a șantajat cu răspândirea lor Un bărbat de 27 de ani din Ialoveni, a fost trimis în...

Andrei Zaharov, jurnalist de investigație, dat în căutare de autoritățile ruse

 Andrei Zaharov, jurnalist de investigație, dat în căutare de autoritățile ruse Ministerul Afacerilor Interne al Rusiei a dat în căutare jurnalistul de investigație Andrei Zaharov....

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.