Poliția confirmă decesul fetei dispărute la Orhei

Publicat:

Poliția confirmă decesul fetei dispărute la Orhei

În timpul acțiunilor masive întreprinse de polițiști și societatea civilă, oamenii legii au găsit cadavrul unei tinere cu semnalmente și vestimentație asemănătoare fetei de 19 ani dispărută la Orhei.


Ana Maria Guja, tânăra însărcinată de 19 ani, dispărută din data de 12 aprilie ar fi fost găsită, moartă. Despre asta a anunțat blogherul Eugen Luchianciuc. Potrivit lui, corpul neînsuflețit al fetei a fost găsit în preajma unui iaz la câțiva kilometri de casa șoferului, potrivit unimedia.info.

Citește și : Zelenski insistă: Vrem aparare aeriană și avioane! Acum!

Tânără de 19 ani, dintr-o localitate din Orhei, a dispărut fără urmă, după ce a urcat într-un automobil, pe strada 31 august din oraș la data de 12 aprilie, ora 21:00, și a plecat într-o direcție necunoscută. Astfel, Poliția solicită ajutorul cetățenilor pentru a o găsi.

Ana-Maria Guja, tânăra de 19 ani, dispărută fără urmă din Orhei, este însărcinată în a 6-a lună. Despre aceasta a declarat o rudă a acesteia într-un mesaj pe rețele. Fata este de negăsit, după ce în seara zilei de 12 aprilie, aceasta ar fi urcat într-un automobil de ocazie și ar fi plecat într-o direcție necunoscută.

Momentul în care Ana-Maria Guja urcă într-un automobil a fost surprins de camerele de supraveghere.

Ion Mocanu, iubitul Anei, tânăra de 19 ani din Orhei, dispărută de cinci zile, după ce a urcat într-o mașină la o stație de așteptare din oraș, a făcut primele declarații pentru Canal 5 despre ce a discutat cu fata, înainte ca aceasta să dispară. Mai mult, tânărul a arătat ultimul mesaj al Anei în care aceasta spune că a urcat într-o mașină, după ce Ion ia scris că vine un amic de al său să o ia și să o ducă la camin.

Oamenii legii au anunțat că, șoferul mașinii în care a urcat tânăra dispărută din Orhei a fost reținut. Potrivit poliției, fata este de negăsit în continuare, iar bărbatul nu colaborează cu ancheta.

Șoferul automobilului în care a urcat tânăra dată dispărută la Orhei, ar fi declarat polițiștilor că fata ar fi coborât la marginea drumului imediat după ce și-a dat seama că a urcat într-o mașină străină, iar el și-a continuat drumul.

Conducătorul Fordului „este fost polițist, care a mai activat la Penitenciarul Nr.10 de tip semiînchis. Acesta a fost părăsit de soție, este șomer, iar în ultima perioadă consuma alcool în exces și era agresiv”. Totodată, bărbatul refuză să conlucreze cu poliția.

Pe 19 aprilie, poliția a comunicat că au apărut noi circumstanțe pe caz, care au determinat să se extindă căutările și în raionul Telenești.

Șoferul mașinii în care a urcat Ana, tânăra însărcinată din Orhei, înainte de a dispărea, a fost adus în instanță. Judecătorii urmează să se expună asupra aplicării arestului preventiv.

Șoferul mașinii în care a urcat Ana-Maria Guja, tânăra însărcinată din Orhei, înainte de a dispărea, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA, de către Violina Moraru, consultantă a Procurorului, responsabilă de comunicare cu mass-media.

În contextual dispariției tinerei de 19 ani, Ana -Maria Guju, de pe o stradă din Orhei, după ce a urcat într-o mașină de ocazie, poliția face apel către cetățeni, în special femei, să sesizeze de urgență oamenii legii dacă au avut tangențe dubioase sau cu tentă infracțională cu acest bărbat.

Citește și : 34.049 de palestinieni ucişi în Gaza de la începutul ofensivei Israelului la 7 octombrie (Ministerul Sănătăţii enclavei)

Poliția Republicii Moldova îndeamnă cetățenii la sprijin în căutările tinerei dispărute de la Orhei. Astfel, toți doritorii de a participa la căutări sunt așteptați astăzi la ora 10:00 în adiacentul Primăriei din localitatea Chițcanii Vechi, raionul Telenești.

În această imagine este mașina în care a urcat fata de 19 ani pe o stradă din Orhei, înainte de dispariție. Potrivit camerelor de monitorizare a traficului, idividul a fost surprins cu o tânără care ar putea fi martor important pe caz. Poliția roagă persoana din imagine să contacteze imediat oamenii legii.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Numărul americanilor care consumă ‘iarbă’ îl depăşeşte pentru prima oară pe cel al băutorilor zilnici de alcool

Numărul americanilor care consumă 'iarbă' îl depăşeşte pentru prima oară pe cel al băutorilor zilnici de alcool Numărul americanilor care consumă canabis zilnic l-a depăşit,...

Președintele ceh Petr Pavel a fost rănit în timp ce conducea o motocicletă

Președintele ceh Petr Pavel a fost rănit în timp ce conducea o motocicletă Administrația Președinției Cehe a comunicat că este necesară ținerea sub observație pentru...

Lupta împotriva leucemiei ar putea cunoaște în curând un progres radical

Lupta împotriva leucemiei ar putea cunoaște în curând un progres radical Lupta împotriva leucemiei ar putea cunoaște în curând un progres radical datorită unei tehnici...

VIDEO – Trei persoane au murit într-un schimb de focuri dintr-o cafenea din Istanbul

VIDEO - Trei persoane au murit într-un schimb de focuri dintr-o cafenea din Istanbul Alte cinci persoane au fost rănite, două dintre ele fiind în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.