X

Polițistul de frontieră Victor Ciobanu a obținut locul II la un turneu internațional din Ungaria

Polițistul de frontieră Victor Ciobanu a obținut locul II la un turneu internațional din Ungaria

Polițistul de frontieră Victor Ciobanu, luptător de stil greco-roman, a obținut locul II la un turneu internațional care a avut loc în Ungaria. Ciobanu s-a impus în trei lupte și a cedat doar în una. Anterior, Ciobanu și-a asigurat anterior calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

Reprezentanții Poliției de Frontieră a Republicii Moldova au anunțat pe 9 iunie că polițistul de frontieră Victor Ciobanu a reușit să se claseze pe locul 2 în cadrul Turneului Internațional Ranking Series „Polyak Imre & Varga Janos Memorial”, potrivit newsmaker.md.

Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

„Această competiție sportivă s-a desfășurat la Budapesta, Ungaria. Victor Ciobanu s-a impus în tei lupte și a cedat doar în una, reușind astfel să se poziționeze pe locul doi în categoria 63 kg, lupte greco-romane. Este un succes și ne mândrim, Victor!”, au comunicat reprezentanții instituției.

În aprilie curent, Victor Ciobanu a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris după ce a acces în finala turneului preolimpic, care s-a desfășurat la Baku.  Înainte de aceasta, în luna februarie, Ciobanu a devenit vicecampion european. 

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

Tags: budapestaUngariaVictor Ciobanu
Sport