POTOP în Turcia! Patru oameni au murit şi unul este dat dispărut – VIDEO

Publicat:

Patru persoane şi-au pierdut viaţa şi una este dată dispărută în urma unor viituri produse în oraşul turcesc Kastamonu din regiunea Mării Negre, a informat joi autoritatea turcă pentru gestionarea dezastrelor şi a situaţiilor de urgenţă (AFAD), potrivit Reuters şi agerpres.

Au existat, de asemenea, inundaţii în provinciile Bartin şi Sinop de la Marea Neagră.


Citeşte şi: Noua Zeelandă îşi redeschide frontierele în 2022 persoanelor vaccinate din ţări cu risc scăzut – Black News

Postul de televiziune TRT Haber a relatat miercuri că una dintre victime a murit în urma unui atac de cord ca urmare a inundaţiilor din Bartin.

AFAD a informat că evacuarea sinistraţilor cu elicopterele continuă, mai multe drumuri fiind închise din cauza podurilor prăbuşite sau avariate.

În imaginile difuzate de televiziuni se pot vedea zeci de maşini luate de ape şi mormane de resturi pe străzi. Precipitaţiile abundente din regiune vor scădea în intensitate vineri, potrivit prognozelor meteorologilor, a indicat AFAD.

Citește și : Anticiclonul ‘Lucifer’ lovește puternic Italia cu temperaturi record de 48,8 grade Celsius

Nordul Turciei este predispus la viituri pe perioada verii, când precipitaţiile sunt deosebit de abundente. Anul trecut, cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa în urma inundaţiilor care au afectat regiunea.

Turcia s-a luptat, de asemenea, cu incendii care au ars zeci de mii de hectare de pădure de-a lungul coastei sale sudice în ultimele două săptămâni.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.