X

Povestea omului care navighează de un sfert de veac are probleme de sănătate: ‘Mi-am pierdut picioarele de uscat’

Povestea omului care navighează de un sfert de veac are probleme de sănătate: ‘Mi-am pierdut picioarele de uscat’

Un cubanez care navighează de un sfert de veac are probleme de sănătate din cauza faptului că s-a rupt de pământ, conform ladbible.com.

Cubanezul Mario Salcedo și-a petrecut ultimii 23 de ani navigând pe mare, după ce a renunțat la slujba de director financiar internațional la o corporație multinațională din SUA. La sfârșitul anilor ’90, a decis să se îmbarce într-o croazieră, deoarece se săturase de călătoriile cu avionul, potrivit stiripesurse.ro.

Citește și:  Un al nouălea suspect în atentatul de la Moscova a fost arestat în Rusia

Bărbatul locuia în camere de hotel de mai mult timp decât locuia în casa sa din Miami, așa că, la vârsta de 47 de ani, și-a dat demisia și a pornit în călătoria vieții sale. În următorii ani, s-a îmbarcat în peste 100 de croaziere consecutive înainte de a se îndrăgosti de o navă specială – „Voyager of the Seas“ a companiei Royal Caribbean.

Angajații navei de croazieră i-au pus porecla „Super Mario“. Cum are acces gratuit la internet, el își conduce afacerea de la distanță, între o baie în piscină și un apus de soare.

Din fericire, are acces gratuit la internet, datorită faptului că a urcat în ierarhia de fidelitate a Royal Caribbean și își poate conduce de la distanță afacerea de gestionare a investițiilor, satisfăcându-și în același timp pofta de croazieră. Cu toate acestea, Mario are încă un apartament în Miami, dar acum îl numește „hotelul“ său.

Deși unii ar crede că viața lui a fost o permanentă vacanță, el s-a ales cu probleme de sănătate. Toți anii petrecuți pe mare i-au afectat organismul. Deși rezistă ca un campion la răul de mare, nu se mai simte atât de bine pe uscat.

Citește și: Cel mai mare criminal în serie din România, eliberat: ‘Călăul de boschetari’ a ucis cu pietre 11 oameni

Mario este literalmente ca un pește în afara apei atunci când se află la suprafața Pământului.

Discutând despre acest efect secundar fizic bizar, omul-pește a declarat pentru Condé Nast Traveller: „Mi-am pierdut picioarele de uscat, așa că atunci când mă balansez atât de mult nu pot merge în linie dreaptă“.

Tags: Mario SalcedomiamisănătateSUA
Diverse