Premieră mondială. Un candidat AI va fi pe buletinele de vot la alegerile generale din Marea Britanie

Publicat:

Premieră mondială. Un candidat AI va fi pe buletinele de vot la alegerile generale din Marea Britanie

„AI Steve”, reprezentat de un om de afaceri din Sussex, Steve Endacott, va apărea pe buletinele de vot la alegerile genererale de luna viitoare din Marea Britanie, alături de candidații non-AI care candidează pentru a reprezenta alegătorii din zona Brighton Pavilion din Brighton și Hove, un oraș de pe coasta de sud a Angliei.

„AI Steve”, reprezentat de omul de afaceri din Sussex, Steve Endacott, va apărea pe buletinul de vot alături de candidații non-AI care candidează pentru a reprezenta alegătorii din zona Brighton Pavilion din Brighton și Hove, un oraș de pe coasta de sud a Angliei, potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

AI Steve este copilotul AI”, a spus omul de afaceri din Sussex, Steve Endacott, într-un interviu. „Sunt adevăratul politician care intră în Parlament, dar sunt controlat de copilotul meu”, a adăugat acesta, potrivit NBC News.

Endacott este președintele Neural Voice, o companie care creează asistenți vocali personalizați pentru companii sub forma unui avatar AI. Tehnologia Neural Voice se află în spatele AI Steve, unul dintre cele șapte personaje create de companie pentru a-și prezenta tehnologia.

El a spus că ideea este de a folosi inteligența artificială pentru a crea un politician care este mereu în preajmă pentru a discuta cu alegătorii și care poate lua în considerare opiniile lor.

Oamenii pot pune întrebări AI Steve sau pot împărtăși opiniile lor despre politicile lui Endacott pe site-ul său web, timp în care un model lingvistic va oferi răspunsuri vocale și scrise, conform unei baze de date cu informații despre politicile partidului său.

Dacă nu are o politică pentru o anumită problemă ridicată, AI va efectua câteva cercetări pe internet înainte de a implica alegătorii și de a-i împinge să sugereze o politică.

AI Steve, care este deschis publicului să încerce, a declarat pentru NBC News ca răspuns la o întrebare despre poziția sa față de Brexit: „Ca democrație, Regatul Unit a votat să plece și este responsabilitatea mea să implementez și să optimizez această decizie indiferent de opinii personale asupra acestei chestiuni.” „Aveți vreo idee despre cum ar trebui gestionat Brexitul în viitor?” a adăugat AI.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

În 2022, Endacott a candidat fără succes la alegerile locale în cadrul Partidului Conservator. A primit mai puțin de 500 de voturi. De data aceasta, natura neobișnuită a candidaturii sale pare să fi stârnit mai mult interes pe X.

Endacott se descrie ca un „centris” care se aliniază într-o anumită măsură cu Partidul Verzilor. Partidul său, Smarter U.K., nu a fost înregistrat la timp pentru alegerile din acest an.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

‘Minciuna este prea grea acum’: Celine Dion dezvăluie cum a ‘trișat’ pe scenă în timp ce boala își făcea simțită prezența

'Minciuna este prea grea acum': Celine Dion dezvăluie cum a 'trișat' pe scenă în timp ce boala își făcea simțită prezența Celine Dion a încercat...

VIDEO Pamela Anderson – Cum mai arată diva care făcea furori acum 30 de ani

VIDEO Pamela Anderson - Cum mai arată diva care făcea furori acum 30 de ani Pamela Anderson a postat o nouă fotografie fără machiaj. Vedeta...

Fostul preşedinte al Băncii Europene de Investiţii, Werner Hoyer, este cercetat de Parchetul European

Fostul preşedinte al Băncii Europene de Investiţii, Werner Hoyer, este cercetat de Parchetul European Fostul preşedinte al Băncii Europene de Investiţii (BEI), Werner Hoyer, este...

Rusia susţine că subestimarea determinării sale de către Occident poate avea consecinţe ‘tragice şi fatale’

Rusia susţine că subestimarea determinării sale de către Occident poate avea consecinţe 'tragice şi fatale' Vice-ministrul rus de externe Serghei Riabkov a susţinut marţi că...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.