X

Premierul s-a întâlnit cu un oficial venit din România

Premierul s-a întâlnit cu un oficial venit din România

Eforturile comune de securitate, posibilitățile de dezvoltare economică și susținerea României în parcursul european al țării noastre au fost discutate la întrevederea prim-ministrului Dorin Recean cu președinta Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Senatului României, Nicoleta Pauliuc.

Citeşte şi: Un fost informator al FBI a fost inculpat pentru că a minţit în legătură cu fiul lui Biden – Stiripesurse.md

Totodată, cei doi oficiali au mai discutat despre proiectele comune și reformele implementate de Guvernul Republicii Moldova, transmite un comunicat oficial al Guvernului.

Premierul s-a întâlnit cu un oficial venit din România

Prin urmare, Dorin Recean a apreciat sprijinul autorităților de la București în procesul de integrare europeană a țării noastre și relațiile bilaterale solide.

Menționăm că Președinta Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Senatului României, Nicoleta Pauliuc, a efectuat o vizită la Chișinău în contextul organizării, în perioada 15-16 februarie curent, a Forumului Internațional „Siguranța Online a Copiilor”.

Tags: Dorin ReceanNicoleta PauliucRomania
Politică