Presa din toată lumea vorbește despre italianul cu 8 clase, care opera în București

Publicat:

Principalele agenţii internaţionale de ştiri, precum şi numeroase publicaţii din multe ţări au relatat despre cazul lui Matteo Politi, italianul care a operat în mai multe clinici private, deşi absolvise doar opt clase, transmite mediafax.

“A făcut operații, dar chiar este doctor?” a titrat site-ul cotidianului The New York Times.


Citește și: Theresa May revine la Bruxelles cu variante de compromis pentru Brexit

“Pe pagina sa de Facebook, doctorul Matthew Mode promovează proceduri cosmetice, inclusiv operații, care au fost făcute într-o clinică aflată într-o parte dezvoltată a capitalei României, București. Acesta a fost fotografiat într-un halat albastru, cu un zâmbet mare și o seringă cu Botox”, scriu jurnaliștii de la The New York Times.

Publicația menționează că numele real al acestuia nu este Matthew Mode, ci Matteo Politi.

Agenția Associated Press a relatat de asemenea că autoritățile din România investighează un cetățean italian care a pretins că este chirurg plastician în mai multe clinici din București.

“Potrivit relatărilor, Politi a lucrat ca chirurg plastician în mai multe clinici din capitala București timp de un an. Grupul Monza a informat marți că îl va da în judecată”, scrie agenția.

Jurnaliștii americani au adăugat că Politi a primit, în 2011, o sentință de 18 luni după ce a pretins că este doctor fără a avea o diplomă.

Citește și: Trump se consideră ‘hărțuit’ de anchetele asupra legăturilor sale cu Rusia

“Deși avea doar opt clase, acesta a reușit să lucreze în spitale din Verona, Brescia, Torino și Pordenone, folosind numele unui doctor real, Luigi Vincenzo Politi”.

“Autoritățile din România a reținut un italian care a pretins că este chirurg plastician”, au titrat jurnaliștii de la The Washington Post.

“Poliția de Frontieră l-a reținut miercuri pe Matteo Politi într-un tren din apropierea graniței între România și Ungaria, în urma emiterii unei alerte, iar acesta a fost adus la București. O declarație a informat că acesta este anchetat pentru fraudă”, scrie The Washington Post.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Tehnologiile moderne în crearea monedelor comemorative, discutate la Monetăria Statului din România

Tehnologiile moderne în crearea monedelor comemorative, discutate la Monetăria Statului din România Procesele tehnice și tehnologiile moderne utilizate în crearea monedelor comemorative au fost discutate...

A cucerit Everestul de 10 ori, dar a scăpat greu de o căsnicie abuzivă cu un român: Povestea uluitoare a alpinistei Lhakpa Sherpa

A cucerit Everestul de 10 ori, dar a scăpat greu de o căsnicie abuzivă cu un român: Povestea uluitoare a alpinistei Lhakpa Sherpa Lhakpa Sherpa...

Barcelona va majora taxa turistică la 4 euro pe noapte

Barcelona va majora taxa turistică la 4 euro pe noapte Consiliul Local al Barcelonei a aprobat majorarea taxei turistice de la 3,25 euro la 4...

O sportivă de 19 ani, OUT de la Paris, după ce a fost lovită de o mașină la un antrenament

O sportivă de 19 ani, OUT de la Paris, după ce a fost lovită de o mașină la un antrenament În ziua ceremoniei de deschidere...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.