Președintele raionului Edineț şi-a bătut o consilieră municipală

Publicat:

Președintele raionului Edineț, Nicolai Melnic, este acuzat că a agresat fizic o consilieră municipală. Diana Nistor a depus deja o plângere la Poliție, fiind deschis și un dosar penal pe acest caz. Totul s-a întâmplat acum o săptămână, chiar în fața Consiliului raional, scrie nordnews.md.

Consiliera locală susține că încerca să-l filmeze pe fiul președintelui de raion în timp ce acesta se afla la volanul mașinii Consiliului raional, în scopuri personale. Atunci, Nicolai Melnic a devenit agresiv și a spart telefonul femeii, dar și parbrizul automobilului ei.


Citeşte şi: R. Moldova poate deveni un refugiu sigur pentru corupții din țările implicate în război – Stiripesurse.md

„Domnul președinte Melnic m-a lovit la mână cu o putere foarte mare, întrucât telefonul mi-a sărit pe parbriz. S-a spart telefonul și parbrizul. Eu am încercat să plec, el m-a apucat de antebraț, de amândouă antebrațe și a început să mă îmbrâncească, apoi m-am lovit cu fesa de mașină”, susține Diana Nistor.

În mașina consilierei se afla și copilul ei minor, care ar fi fost afectat de cele întâmplate.

„În momentul acesta aveam un minor în mașină, copilul meu de patru ani. A ieșit și a început să strige „las-o în pace pe mama mea. N-a făcut decât să se întoarcă, să urce la el în mașină și să plece acasă”, spune femeia.

Diana Nistor, care este și fosta colegă de partid a președintelui de raion, susține că nu este pentru prima dată când Nicolai Melnic agresează fizic o persoană.

„După câte cunosc eu, a mai avut cazuri, dar vreau să spun că eu nu am avut conflicte cu dumnealui și nici cu alți membri ai Partidului Socialist. Nu am avut absolut nici un conflict. Niciodată nu l-am sunat cu vreo pretenție oarecare, niciodată nu am intrat în birou cu vreo pretenție oarecare, absolut, niciodată”, a mai adăugat consiliera.

Potrivit sursei citate, inițial, Nicolai Melnic a refuzat să vorbească în fața camerei de luat vederi. Ulterior, la telefon, acesta le-a declarat jurnaliștilor că, de fapt, el a fost cel agresat.

Citeşte şi: UE nu e pregătită pentru aderarea Ucrainei – Stiripesurse.md

„Eu nu am îmbrâncit-o. Eu am lovit peste telefon pentru că nu sunt vedetă pentru ca cineva să mă filmeze fără a mă întreba, fără a mă preîntâmpina. Ea pune mașina pe trotuar, în fața executivului. Eu am fost agresat. Eu nu i-am spus un cuvânt. Dimpotrivă, am fost numit și învinuit”, susține Nicolai Melnic.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală. Președintele de raion riscă amendă, muncă neremunerată în folosul comunității și închisoare pe un termen de până la trei ani.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – Rapperul Sean ‘Diddy’ Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită

VIDEO -  Rapperul Sean 'Diddy' Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită O înregistrare video din 2016 îl arată pe Sean...

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului ‘Call of Duty’ pe un serviciu de abonament

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului 'Call of Duty' pe un serviciu de abonament Microsoft intenţionează să lanseze următoarea ediţie a jocului video ”Call...

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.