Președintele SUA acuză presa că se folosește de cazul bombelor artizanale în scop politic împotriva sa

Publicat:

Președintele SUA, Donald Trump, a acuzat presa americană că se folosește de cazul bombelor artizanale trimise unor oponenți ai săi pentru a marca puncte politice împotriva sa, informează site-ul agenției Reuters, potrivit Mediafax.

Trump a declarat, vineri, la un miting electoral în Charlotte, Carolina de Nord, că violența politică nu trebuie tolerată și că va face tot ceea ce poate pentru a o stopa.


Citește și : Peste 300 de migranţi salvaţi de marina marocană din Mediterana şi Atlantic

“Violența politică nu trebuie să fie niciodată permisă în America și voi face tot ce-mi stă în putință pentru a o opri”, a declarat Trump la miting.

Președintele american a reluat atacurile la adresa presei și liderilor democrați, la doar câteva ore după ce un simpatizant al său, Cesar Sayoc Jr., a fost arestat în legătură cu trimiterea de dispozitive explozive unor oponenți ai președintelui.

“În ultimele ore am văzut un efort din partea mass-mediei de a folosi acțiunile sinistre ale unui individ pentru a marca puncte politice împotriva mea și a Partidului Republican”, a declarat Trump în fața susținătorilor săi.

Mai mulți participanți la mitingul din Carolina de Nord au scandat împotriva CNN, un post frecvent criticat de liderul de la Casa Albă.

“Și joacă un rol major în ceea ce privește tonul”, a continuat Trump după scandările împotriva CNN. “Acoperirea constant părtinitoare a mass-mediei … și atacurile negative nu duc decât la divizarea oamenilor și la subminarea dezbaterilor sănătoase”, a adăugat liderul SUA.

Citește și : Armata israeliană acuză Siria că a ordonat, cu sprijinul Iranului, atacurile dinspre Gaza din cursul nopţii

Cesar Sayoc Jr., 58 de ani, care are antecedente penale, este un susținător fervent al președintelui Donald Trump și a fost reținut vineri dimineață, în apropierea vehiculului său, care era acoperit cu mesaje politice pro-Trump.

Individul a fost pus sub acuzare pentru cinci infracțiuni federale în legătură cu trimiterea de dispozitive explozive artizanale unor lideri democrați și altor persoane și riscă până la 48 de ani de închisoare.

Dispozitive explozive au fost trimise la vila soţilor Bill şi Hillary Clinton, la biroul lui Barack Obama, reședința miliardarului George Soros şi la postul de televiziune CNN.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Semne că ne revenim!? Tânăra generație renunță la aplicațiile de întâlniri pentru a cunoaște oamenii în viața reală

Semne că ne revenim!? Tânăra generație renunță la aplicațiile de întâlniri pentru a cunoaște oamenii în viața reală Specialiștii spun că generația Z renunță la...

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori Un scandal de proporții a izbucnit la Saga Festival și...

VIDEO – Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația

VIDEO - Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația În adâncul Pământului se află nucleul, o minge metalică solidă care se rotește independent...

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență conform protocoalelor Organizaţiei Mondiale...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.