X

Președinția le răspunde politicienilor care „se victimizează”

Președinția le răspunde politicienilor care „se victimizează”

Președinția a oferit un răspuns tuturor politicienilor care se declară nemulțumiți de șefa statului și invocă că sunt „persecutați politic”.

Citește și: Interogarea părinților judecătorului Chirtoacă au „aprins” opoziția

Șeful Cabinetului prezidențial, Adrian Băluțel constată că „de la o vreme, s-au pornit tot mai mulți politicieni să „lupte” cu președinta, să inventeze minciuni despre ea și să se victimizeze”.

„Cu cât mai aproape de scrutinul prezidențial, cu atât mai mulți candidați „independenți” își fac apariția în spațiul public. Și toți se plâng că președinta le pregătește dosare și nu îi lasă să salveze poporul. Între timp, sunt promovați de televiziuni obscure, zeci de canale și conturi anonime de pe rețelele sociale. Dragi „victime!”, adevărații dușmani ai Moldovei sunt trădarea, corupția și orgoliul inflamat.  Iar principalii promotori ai acestor „valori” sunteți chiar voi. Kremlinul își schimbă părul, dar năravul ba”, a comentat Băluțel.

Reacția șefului Cabinetului președintei Maia Sandu vine după ce primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că mandatul său de primar ar putea să fie revocat prin decizie de judecată „la comanda Maiei Sandu”.

Tags: Adrian BăluțelIon CebanMaia SanduPresedinția raspunde
Politică