Presupusul ucigaş al unei angajate a ambasadei britanice din Liban a fost arestat

Publicat:

Presupusul ucigaş al unei britanice angajate la ambasada ţării sale din Beirut a fost arestat luni în zori de forţele de securitate libaneze, a anunţat o sursă de securitate, informează AFP, potrivit agerpres.

Angajata Departamentului de Dezvoltare Internaţională (DFID) britanic, Rebecca Dykes, a fost găsită moartă sâmbătă seară la marginea unei autostrăzi din nordul Beirutului, cu un cordon în jurul gâtului şi prezentând semne de strangulare.


Citeşte şi: TOTUL împotriva terorismului. Orban a scos blindatele în centrul Budapestei

Presupusul ucigaş a fost arestat “în zori”, a declarat luni pentru France Presse un responsabil de securitate sub acoperirea anonimatului.

El nu a putut să ofere mai multe detalii despre identitatea acestui bărbat, dar a exclus orice “motivaţie politică” în spatele acestei crime. Potrivit mai multor surse, criminalul ar fi Tarek H., un şofer de la compania Uber. 

Un alt responsabil s-a referit duminică la un posibil viol.

Citeşte şi: Prinţul Harry l-a intervievat pe Barack Obama pentru un show radiofonic – VIDEO

“Întreaga ambasadă este profund şocată şi întristată de această veste”, a reacţionat duminică ambasadorul Marii Britanii la Beirut, Hugo Shorter, transmiţând condoleanţe familiei lui “Becky”, care s-a declarat “devastată”.

Astfel de crime sunt rare în capitala libaneză, considerată relativ sigură pentru turişti şi marea comunitate de expatriaţi care trăiesc acolo. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ce înseamnă NATO pentru lume

Ce înseamnă NATO pentru lume După 75 de ani, Alianța rămâne indispensabilă Comentariu de JENS STOLTENBERG, Secretar General al NATO pentru FOREIGN AFFAIRS Săptămâna viitoare, liderii celor...

Netanyahu în luptă cu armata israeliană (editorial)

Netanyahu în luptă cu armata israeliană Sara Netanyahu a acuzat săptămâna trecută la o întâlnire privată cu familiile ostaticilor că șefii armatei israeliene (IDF) încearcă...

CNN: Războaie pentru energie se vor desfășura sub apă. Rusia se pregătește

CNN: Războaie pentru energie se vor desfășura sub apă. Rusia se pregătește Cererea de energie electrică este în creștere, iar tot mai multe țări încearcă...

Vulgarizarea patriotismului, rețeta Simion-Șoșoacă

Vulgarizarea patriotismului, rețeta Simion-Șoșoacă Prima și cea mai importantă lecție a alegerilor locale și europarlamentare este confiscarea patriotismului de către partidele extremiste AUR și SOS,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.