Prima zăpadă în Moldova! Drumarii au ieşit la datorie – VIDEO

Publicat:

Prima zăpadă în Moldova! Drumarii au ieşit la datorie

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a anunțat că drumarii din R. Moldova sunt la datorie și curăță traseele naționale de zăpadă.

În cadrul unei postări pe paginile sale de socializare, Spînu a îndemnat șoferii să conducă cu grijă, iar în caz de urgență să apeleze la numărul de telefon al Administraţia de Stat a Drumurilor – 060477117, transmite Știri.md.


„Avem prima zăpadă. Drumarii sunt la datorie. Vă mulțumesc, colegi. Dragi șoferi, vă rog să conduceți cu atenție. În caz de urgență puteți apela la numărul de telefon al Administraţia de Stat a Drumurilor: 060477117”, а scris Spînu.

Citeşte şi: Liderul PLDM din Bălți îndeamnă la boicotarea alegerilor – Stiripesurse.md

În paralel, pe rețelele de socializare apar tot mai multe filmulețe cum traficul rutier este îngreunat din cauza zăpezii și a lapoviței care s-a așternut pe unele trasee.

De menționat că în această dimineață, un șofer a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care se poate observa cum cad primii fulgi de nea.

Specialiștii au anunțat că primii fulgi de nea ar putea veni în Moldova în această săptămână.

Astfel, duminică 19 noiembrie, la Chișinău s-ar putea înregistra precipitații mixte, sub formă de ploaie și ninsoare în averse.

Prima zăpadă în Moldova! Drumarii au ieşit la datorie

Totodată, oamenii legii au anunțat că în R. Moldova se înregistrează ploaie puternică și lapoviță. În acest sens, aceștia solicită maximă prudență în trafic.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; a fost detectată gripă aviară

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; animalele erau pozitive la gripă aviară Zeci de tigri şi lei în captivitate au...

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru)

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru) ''Singurătatea şi dependenţa de internet se vor numără printre principalele probleme de...

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii Temperatura nocturnă a Lunii a scăzut semnificativ în timpul perioadei de izolare globală din primăvara anului 2020,...

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.