Primarul apărat de Crețu cere PAS-ului să-i sancționeze pe cei ‘care au generat’ scandalul de la Negureni

Publicat:

Primarul apărat de Crețu cere PAS-ului să-i sancționeze pe cei ‘care au generat’ scandalul de la Negureni

Biroul Permanent Naţional PAS anunță că s-a autosesizat și că îl va susține pe Ion Popa, actualul primar de la Negureni, Telenești. Drept reacție, acesta a declarat că vinovații de tot incidentul trebuie pedepsiți.

Citeşte şi: CEC a aprobat Programul calendaristic pentru alegerile locale


”Salut deschiderea și obiectivitatea membrilor Biroului Politic Permanent PAS și apreciez decizia adoptată în urma discuțiilor purtate, decizie previzibilă si firească, de altfel…

Sunt convins că decizia respectivă va servi drept temei pentru soluționarea problemelor similare existente și prevenirea apariției altor noi.

Or, pentru asta este imperios necesar ca cei care se fac responsabili de acțiunile care au generat acest val de reacții, să fie sancționați în conformitate cu prevederile statutare.

Mai mult, cei responsabili, au cel puțin obligația morală de a-și asuma public cele întâmplate și să prezinte atât explicațiile, cât și scuzele de rigoare întregii societăți, inclusiv membrilor și susținătorilor PAS, locuitorilor com. Negureni și nu în ultimul rând, persoanei care a fost desemnată în calitate de candidat acum o săptămână.

Mulțumesc tuturor pentru susținerea acordată…în mod special, bunului meu prieten Emilian Cretu!”, a scris Ion Popa.

Cere PAS-ului să-i sancționeze pe cei ‘care au generat’ scandalul de la Negureni

Emilian Crețu s-a arătat nemulțumit de postarea în mediul online a unui deputat PAS, originar din Telenești, care a anunțat candidatul formațiunii la funcția de primar al comunei Negureni, deși actualul primar, Ion Popa, la fel este membru PAS.

La scurt timp, Biroul Permanent Național PAS s-a sesizat referitor la procesul de desemnare a candidatului la funcția de primar din satul Negureni.

De menționat că Emilian Crețu a fost unul dintre persoanele publice care au susținut-o pe Maia Sandu. Acesta a fost prezent la ceremonia de învestire a Maiei Sandu în funcția de președinte al Republicii Moldova. De asemenea, acesta a publicat un videoclip în care era alături de Maia Sandu, în mașina sa. Actorul susținea că a observat-o mergând pe stradă și a decis să o conducă.

Într-un interviu, Emilian Crețu a menționat că dacă candida la funcția de președinte al Moldovei, cu siguranță câștiga. Însă, acesta a spus că nu se vede în acest domeniu, întrucât preferă să aibă o viață liniștită în sânul familiei.

Iar într-un podcast, actorul a spus că dacă Renato Usatîi i-ar solicita servicii de promovare contra plată lui Emilian Crețu, acesta ar refuza. Acesta a adăugat că o susține pe Maia Sandu și speră că aceasta „va ține bine hățurile, deși se mai duce trăsura în stânga și dreapta”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Câștig de cauză pentru Consiliul Audiovizualului față de două posturi TV afiliate oligarhului Ilan Șor

Câștig de cauză pentru Consiliul Audiovizualului față de două posturi TV afiliate oligarhului Ilan Șor Judecătoria Chișinău, sediul Centru, a acordat câștig de cauză Consiliului...

MEC va sesiza CNA după neregulile depistate la Școala Profesională din Alexăndreni

MEC va sesiza CNA după neregulile depistate la Școala Profesională din Alexăndreni Ministerul Educației și Cercetării va sesiza Centrul Național Anticorupție (CNA) privind neregulile depistate...

O nouă manifestaţie la Moscova a unui grup de soţii de soldaţi mobilizaţi

O nouă manifestaţie la Moscova a unui grup de soţii de soldaţi mobilizaţi Aproximativ zece soţii de soldaţi ruşi mobilizaţi în Ucraina s-au adunat luni...

Dodon afirmă că a susținut România la Campionatul European de Fotbal 2024

Dodon afirmă că a susținut România la Campionatul European de Fotbal 2024 Igor Dodon, liderul PSRM, afirmă că a susținut România la acest campionat european....

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.