Primarul de Boldurești, care a ucis un copil cu mașina de serviciu, rămâne în arest

Publicat:

Primarul de Boldurești, care a ucis un copil cu mașina de serviciu, rămâne în arest

Primarul de Boldurești, Nicanor Ciochină, care a ucis un copil cu mașina de serviciu, rămâne în arest.

Citește și: Moldovenii primesc citații de la centrele militar-teritoriale. Precizările Ministerului Apărării


Magistrații au respins, astăzi, solicitarea avocaților, care au cerut cercetarea în libertate a primarului, transmite Pro TV Chișinău.

Precizăm că tragedia s-a produs pe 19 februarie la Boldurești. Un minor de 14 ani, a fost lovit în plin de mașina de serviciu a primarului din localitate după care acesta a fugit de la fața locului, lăsând copilul să moară.

A doua zi, oamenii legii au anunțat despre reținerea șoferului ucigaș – primarul satului Boldurești, Nicanor Ciochină, precum și a unui suspect care l-ar fi ajutat să șteargă urmele – un medic stomatolog.

După producerea accidentului, cei doi ar fi găsit o mașină asemănătoare, au schimbat plăcuțele de înmatriculare și au simulat un accident.

Mai târziu, jurnalistul Vadim Ungureanu, care face trimitere la sursele sale din cadrul organelor de drept, a divulgat pe canalul său de Telegram că primarul era „mort beat” în ziua producerii accidentului și că fratele său procuror – Grigore Ciochină, de asemenea, ar fi implicat în „eforturile” de ștergere a urmelor.

În replică, Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a cerut opiniei publice „respectarea prezumției nevinovăției” în privința procurorului de Nisporeni și asigură că se întreprind toate măsurile de rigoare, fără a specifica, însă, care sunt acestea.

După reținere, avocatul primarului Ciochină a invocat că edilul s-ar simți „foarte rău” și că nu era „în stare să ofere detalii”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

UE cere o anchetă independentă asupra gropilor comune descoperite în spitalele din Fâşia Gaza

UE cere o anchetă independentă asupra gropilor comune descoperite în spitalele din Fâşia Gaza Uniunea Europeană a anunţat miercuri, prin vocea unui purtător de cuvânt,...

Liderii mai multor formațiuni politice cer punerea sub învinuire a asociaților fugarului Șor

Liderii mai multor formațiuni politice cer punerea sub învinuire a asociaților fugarului Șor Liderii a patru partide politice cer autorităților de drept să pună...

Comisarul european pentru parteneriate internaţionale, Jutta Urpilainen, efectuează o vizită la Bucureşti

Comisarul european pentru parteneriate internaţionale, Jutta Urpilainen, efectuează o vizită la Bucureşti Comisarul european pentru parteneriate internaţionale, Jutta Urpilainen, efectuează miercuri şi joi o vizită...

Piața imobiliară se schimbă radical în Europa și România: Apartamentele nu mai prezintă interes uriaș

Piața imobiliară se schimbă radical în Europa și România: Apartamentele nu mai prezintă interes uriaș Jumătate dintre companiile imobiliare din Europa Centrală (49%) estimează că...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.