Primele imagini cu șoferul mașinii în care a urcat tânăra dispărută la Orhei

Publicat:

Primele imagini cu șoferul mașinii în care a urcat tânăra dispărută la Orhei

Bărbatul în mașina căruia a urcat fata dispărută din Orhei a fost adus astăzi în fața instanței, transmite Radio Moldova.

Citește și: Instanța a respins ca neîntemeiată cererea PN de aplicare retroactivă a tarifelor reduse la gaz


Inculpatul a fost adus în instanță, însă a refuzat să facă declarații în fața presei. Procurorii solicită mandat de arest pe un termen de 30 de zile. Anterior, poliția a spus că bărbatul de 45 de ani nu colaborează cu ancheta.

Între timp, tânăra de 19 ani din Orhei, însărcinată în șase luni, este în continuare de negăsit. Acum două zile, poliția anunța că a identificat și reținut pentru 72 de ore șoferul mașinii de ocazie în care a urcat fata.

Ana-Maria a fost văzută pentru ultima dată pe 12 aprilie. Polițiștii au dedus că fata a urcat în mașina inculpatului din imaginile surprinse de camerele de luat vederi din zonă.

Primele imagini cu șoferul mașinii în care a urcat tânăra dispărută la Orhei

Iubitul fetei declara pentru un post de televiziune că, tânăra se simțea rău în seara dispariției, iar el a rugat un prieten să o ia de la stație. Însă atunci când amicul său a sosit la stație, fata nu mai era. Înainte de asta, iubitul fetei a primit un mesaj de la Ana-Maria că a urcat în mașină, după care, fata nu a mai răspuns la telefon.

Tânăra este căutată în toate fâșiile forestiere, bazinele acvatice, clădirile părăsite și locurile nepopulate, stațiile de vulcanizare, spălătoriile auto, stâne și în alte locuri.

În căutări sunt implicați sute de polițiști din inspectoratele teritoriale, de patrulare, ofițerii INI, laboratorul Centrului Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP, bărci, drone, voluntari care au implicat și ATV-urile, localnici, colegi, profesori și apropiați ai tinerei.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Jon Bon Jovi a mărturisit că nu este un sfânt: ‘Sunt un star rock and roll’

Jon Bon Jovi a mărturisit că nu este un sfânt: 'Sunt un star rock and roll' Legenda rock Jon Bon Jovi, în vârstă de 62...

Complexul Lacul Binder din Sibiu se redeschide pentru un nou sezon cald

Complexul Lacul Binder din Sibiu se redeschide pentru un nou sezon cald Complexul pentru sport şi agrement Lacul Binder din Sibiu se redeschide, miercuri, pentru...

Daniel Iordăchioaie, Silvia Dumitrescu, Mihai Trăistariu vor cânta la Retro Nostalgia, timp de cinci zile, la Predeal

Daniel Iordăchioaie, Silvia Dumitrescu, Mihai Trăistariu vor cânta la Retro Nostalgia, timp de cinci zile, la Predeal Retro Nostalgia Music va începe la 1 Mai,...

Un actor cunoscut a murit subit la vârsta de 59 de ani

Un actor cunoscut a murit subit la vârsta de 59 de ani Un actor cunoscut a murit pe neașteptate la vârsta de 59 de ani....

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.