Prinţesa Kate a scris regimentului său. Îşi cere scuze pentru că a lipsit de la o paradă

Publicat:

Prinţesa Kate a scris regimentului său. Îşi cere scuze pentru că a lipsit de la o paradă

Kate, prinţesa de Wales a Marii Britanii, care face chimioterapie, a scris regimentului militar din care face parte pentru a-şi cere scuze că a lipsit sâmbătă de la o paradă militară, adăugând că speră să se întoarcă foarte curând, relatează Reuters.

“A fi Colonelul vostru rămâne pentru mine o mare onoare şi îmi pare foarte rău că nu pot (să) dau salutul la (parada) Colonel’s Review din acest an”, a scris Kate într-o scrisoare adresată şefului regimentului Gărzilor Irlandeze, potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

“Vă rog să transmiteţi scuzele mele întregului regiment, însă sper că voi putea să vă reprezint din nou pe toţi foarte curând”, a scris ea în scrisoarea datată 3 iunie şi postată sâmbătă pe platforma socială X de către regimentul Gărzilor Irlandeze.

Prinţul William al Marii Britanii, care este moştenitorul tronului, a declarat luna trecută că prinţesa Catherine, soţia sa, “se simte bine”. Ea a declarat în martie că urmează un tratament după ce i s-a descoperit un cancer în urma unei operaţii abdominale la începutul anului.

Parada Colonel’s Review are loc cu o săptămână înainte de o paradă mai importantă pentru a marca ziua de naştere a monarhului, care face parte din festivităţile Trooping the Colour. Kate este colonel al Gărzilor Irlandeze, care participă la eveniment.

PRINŢUL WILLIAM, SINGUR LA NUNTĂ

Pe de altă parte, prinţul William a mers vineri fără soţia sa la nunta unuia dintre cei mai apropiaţi prieteni ai săi şi ai prinţului Harry, Hugh Grosvenor, ducele de Westminster, care s-a căsătorit cu Olivia Henson la Catedrala din Chester, la aproximativ patru ore de Londra. William a fost văzut amestecându-se printre invitaţii la nuntă, la care a participat singur, fără soţia sa Kate, care stă departe de ochii publicului de când a anunţat, în martie, că a fost diagnosticată cu cancer. Nici fratele mai mic al lui William, Harry, care locuieşte acum în California împreună cu soţia sa Meghan, ducesa de Sussex, şi cei doi copii ai lor, nu a participat la nuntă.

Atât William, cât şi Harry l-au ales pe Grosvenor, prietenul lor de-o viaţă, să fie naşul primilor lor copii, prinţii George şi respectiv Archie.

Grosvenor este, de asemenea, finul regelui Charles al III-lea, tatăl lui William şi Harry. Nici Charles şi nici soţia sa, regina Camilla, nu au participat la nunta de vineri. Charles, la fel ca nora sa Kate, a fost şi el diagnosticat cu cancer în acest an. Tipurile de cancer cu care au fost diagnosticaţi Charles şi Kate nu au fost dezvăluite.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

La fel cum a făcut vineri la nunta de la Grosvenor, William a participat singur la evenimente în ultimele luni, în urma diagnosticului atât al soţiei, cât şi al tatălui său. Joi, William i-a ţinut locul lui Charles alături de şefi de stat la o ceremonie de marcare a 80 de ani de la Ziua Z. Totuşi, regele Charles a început să-şi reia angajamentele publice, iar joi a participat şi el la unele dintre ceremoniile prilejuite de celebrarea Debarcării din Normandia.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

13 lucruri neștiute despre Cristiano Ronaldo: CR7 este studiu de caz academic și are o legătură pe viață cu un fost președinte american

13 lucruri neștiute despre Cristiano Ronaldo: CR7 este studiu de caz academic și are o legătură pe viață cu un fost președinte american Cristiano Ronaldo,...

Cinci orășele turistice mai puțin cunoscute din Europa, pentru călătorii care s-au săturat de Paris și Londra

Cinci orășele turistice mai puțin cunoscute din Europa, pentru călătorii care s-au săturat de Paris și Londra Pentru oamenii care vor să descopere unele din...

Ploile torențiale fac ravagii în Nepal: cel puțin 11 oameni au murit

Cel puțin 11 persoane au decedat în Nepal în urma inundațiilor și alunecărilor de teren provocate de ploile torențiale care au durat zile întregi,...

Dezastru pentru Rusia: În Ucraina a pierdut mai mulți soldați decât în al Doilea Război Mondial (Raport SUA)

Dezastru pentru Rusia: În Ucraina a pierdut mai mulți soldați decât în al Doilea Război Mondial (Raport SUA) Între 462.000 și 728.000 de soldați ruși...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.