X

Prințesa Kate ar putea să revină în viața publică în acest week-end

Prințesa Kate ar putea să revină în viața publică în acest week-end

Kate Middleton a lăsat să se înțeleagă o posibilă revenire în viața publică în acest weekend, în timp ce Regele Carles își pregătește revenirea la muncă prin anunțarea unui eveniment major.

Potrivit unor informații, Prințesa de Wales ar putea „lua în considerare” o apariție surpriză la parada anuală a regelui de ziua de naștere a acestuia, sâmbătă, 15 iunie, scrie independent.co.uk.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

Acest lucru vine după ce și-a cerut scuze într-o scrisoare pentru că a ratat repetiția finală a Trooping the Colour, cunoscută sub numele de „Revizuirea colonelului”, la sfârșitul săptămânii trecute.

Prințesa de Wales, care este colonel onorific al Gărzilor irlandeze, a scris: „Vă rog să transmiteți scuzele mele întregului regiment, însă sper să vă pot reprezenta din nou foarte curând.”

Între timp, Palatul Buckingham a anunțat că Regele Carol va participa la slujba Ordinului Jartierei la Castelul Windsor săptămâna viitoare.

Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

Ordinul Jartierei este cel mai vechi și cel mai înalt ordin cavaleresc din Marea Britanie și vor întreprinde o procesiune care îl va include pe rege în incinta castelului.

 

 

Tags: Castelul WindsorKatePalatul BuckinghamRegele Carles
Diverse