Prinţul Harry a fost despăgubit de agenţiile de presă care i-au violat intimitatea

Publicat:

Prinţul Harry a primit despăgubiri substanţiale şi scuze din partea unei agenţii de presă care a realizat fotografii cu locuinţa acestuia fără acordul său, a anunţat miercuri Palatul Buckingham, relatează Reuters, potrivit agerpres.

Avocatul ducelui de Sussex a declarat că Splash News and Picture Agency a închiriat un elicopter pe data de 9 ianuarie 2019 pentru a face fotografii şi a filma locuinţa privată a prinţului Harry şi a soţiei sale Meghan, ferma Cotswolds din Oxfordshire, centrul Angliei.


Citeşte şi: Austria interzice vălul islamic în şcolile primare

“Publicarea acestor fotografii a subminat grav siguranţa şi securitatea ducelui şi a locuinţei în măsura în care ei nu mai pot locui acolo”, a spus avocatul lui Harry într-o declaraţie în faţa instanţei.

“Proprietatea a fost aleasă de ducele de Sussex pentru el şi soţia sa având în vedere nivelul ridicat de intimitate pe care îl oferea, fiind situată într-o zonă retrasă, înconjurată de terenuri private, departe de orice zonă în care fotografii au acces”, a mai spus acesta.

Citeşte şi: Trump l-a graţiat pe un fost mare magnat al presei

Splash “a fost de acord să plătească o sumă substanţială despăgubiri şi costuri de judecată şi a prezentat scuze ducelui”, notează Press Association.

“Splash a recunoscut întotdeauna că această situaţie reprezintă o eroare de judecată şi a luat măsuri pentru a se asigura că nu se va mai repetata. Le cerem scuze ducelui şi ducesei pentru neplăcerile pe care le-am provocat”, a anunţat agenţia de presă britanică.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.