Prinţul Louis, în centrul atenţiei la parada Trooping the Colour

Publicat:

Prinţul Louis, în centrul atenţiei la parada Trooping the Colour

Reacţiile amuzante ale prinţului Louis au atras toate privirile în timpul ceremoniei Trooping the Colour, care a avut loc sâmbătă la Londra şi a marcat prima apariţie în public de anul acesta a mamei prinţului, prinţesa de Wales, informează DPA.

În timpul paradei militare, prinţul Louis, în vârstă de şase ani, care a urmărit ceremonia alături de mama, fratele şi sora lui, a fost văzut căscând, iar mai târziu a schiţat nişte mişcări de dans în timpul defilării Gărzii Scoţiene pe melodia ”Highland Laddie”, potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

Spre deosebire de anul trecut, Kate nu s-a alăturat celorlalţi membri ai familiei regale pe podium, ci a urmărit evenimentul de la fereastra fostului birou al ducelui de Wellington, alături de copiii ei.

Ulterior, familia regală a apărut la balconul Palatului Buckingham, de unde au urmărit parada aeriană.

În timpul spectacolului aerian, William l-a mustrat afectuos pe Louis sub privirea amuzată a lui Kate, iar în timpul intonării imnului naţional, sora mai mare, Charlotte, i-a făcut observaţie, îndemnându-l să stea liniştit.

Louis este faimos pentru reacţiile amuzante din timpul evenimentelor regale.

Tatăl lui Louis, prinţul de Wales, a împărtăşit la începutul acestei săptămâni sfatul pe care prinţul Louis l-a dat fotbaliştilor naţionalei Angliei înaintea Campionatului European: ”să mănânce de două ori mai mult ca de obicei”.

”Îi duceam pe copii la şcoală în dimineaţa aceasta şi am spus: ‘Ce să le spun azi jucătorilor din echipa Angliei?”’, a povestit William.

”Cel mai bun sfat pe care l-am primit pentru voi a fost să mâncaţi de două ori mai mult ca de obicei”.

“Mi-am imaginat cum o să alergaţi cu burţile pline pe teren, aşa că să nu luăm sfatul fiului meu cel mai mic prea în serios”, a mai povestit William.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

În timpul Jubileului de Platină din 2022, Louis a scos un strigăt şi şi-a acoperit urechile cu palmele pe când se afla la balconul Palatului Buckingham în timp ce străbunica lui, răposata regină Elisabeta a II-a, îi explica ce se întâmplă la paradă.

Prinţul Louis cască deseori în timpul evenimentelor majore. Tânărul prinţ n-a reuşit să-şi reprime mai multe căscături în timpul ceremoniei de încoronarea a bunicului lui, în 2023.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Nu mai e SF! Taxiurile fără şofer vor circula liber prin San Francisco

Nu mai e SF! Taxiurile fără şofer vor circula liber prin San Francisco Taxiurile autonome Waymo din San Francisco nu mai sunt de acum înainte...

S-a pornit la Dublin cu 7 lingouri de aur în bagaje

S-a pornit la Dublin cu 7 lingouri de aur în bagaje S-a pornit la Dublin cu șapte lingouri de aur în bagaje. Este vorba despre...

Zelenski este aşteptat la summitul european de la Bruxelles

Zelenski este aşteptat la summitul european de la Bruxelles Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski va fi prezent joi la summitul european de la Bruxelles, unde urmează...

Fermierii cer prelungirea „de urgență” a procedurii de licențiere a importurilor de cereale și oleaginoase

Fermierii cer prelungirea „de urgență” a procedurii de licențiere a importurilor de cereale și oleaginoase Asociația „Forța Fermierilor” cere „de urgență” Guvernului prelungirea procedurii de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.