PSDE dă replica lui Grosu: „PAS a încheiat alianțe politice cu socialiștii Kremlinului”

Publicat:

PSDE dă replica lui Grosu: „PAS a încheiat alianțe politice cu socialiștii Kremlinului”

Partidul Social Democrat European (PSDE) se apără și răspunde dur acuzațiilor și supozițiilor lansate anterior de președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Citește și: Averea primarului de Edineț a fost luată la puricat de inspectorii de integritate


„Până acum nu a făcut fuziune cu vreun partid politic. În același timp, este important să subliniem că PAS a încheiat alianțe politice cu socialiștii Kremlinului. Aceste alianțe politice cu socialiștii Kremlinului sunt deosebit de grave și pun în pericol eforturile țării de integrare europeană și consolidare a democrației, subminând valorile europene ale Republicii Moldova”, se menționează în ultima declarație a PSDE.

Declarațiile vin în replica afirmațiilor anterioare ale lui Grosu precum că foștii membri ai PSDE de la Hâncești au migrat la PAS după ce ar fi aflat despre o eventuală fuziune între PSDE și Mișcarea Alternativa Națională (MAN), condusă de  primarul capitalei, Ion Ceban.

„Declarațiile lui Igor Grosu sunt manipulatorii, deoarece sunt în esență supoziții și nu au un fundament veridic. Asemenea expuneri denotă dublele standarde ale partidului de guvernare, care anterior condamnau dur traseismul politic, iar astăzi favorizează acest fenomen grav”, se mai arată în declarația PSDE.

Precizăm că recent, 16 primari și președintele raionului Hâncești, adică toată Organizația Teritorială a  PSDE din Hâncești, a aderat la PAS.

Mai menționăm că PSDE este, de fapt același Partid Democrat din Moldova (PDM) liderul căruia a fost fugarul Vlad Plahotniuc.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Maia Sandu, la Bruxelles: R.Moldova şi Ucraina au nevoie de un Plan Marshall

Maia Sandu, la Bruxelles: R.Moldova şi Ucraina au nevoie de un Plan Marshall Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, care se află luni în vizită oficială...

R.Moldova va trebui să accepte muncitori din India pentru a acoperi deficitul forței de muncă (experți)

R.Moldova va trebui să accepte muncitori din India pentru a acoperi deficitul forței de muncă (experți) Tendința pe piața muncii este ca în următoarea perioadă...

Mai mult de un milion de persoane, recenzate de la lansarea Recensământului populației și locuințelor

 Mai mult de un MILION de persoane, recenzate de la lansarea Recensământului populației și locuințelor Biroul Național de Statistică (BNS) anunță că, de la lansarea...

Principalul suspect în cazul omorului tinerei Ana-Maria Guja nu va trece poligraful. Solicitarea, respinsă de procuror

Principalul suspect în cazul omorului tinerei Ana-Maria Guja nu va trece poligraful. Solicitarea, respinsă de procuror Gheorghe Cotorobai, principalul suspect în cazul omorului tinerei în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.