Putin transportă cantități uriașe de provizii la un buncăr nuclear secret din Munții Altai(surse)

Publicat:

Putin transportă cantități uriașe de provizii la un buncăr nuclear secret din Munții Altai(surse)

O sursă anonimă a susținut că Vladimir Putin depozitează provizii uriașe de hrană într-un buncăr nuclear secret din Munții Altai, relatează Metro.

Acestea ar fi suficiente pentru supraviețuirea a până la 300 de oameni vreme „de câțiva ani”, potrivit unei surse ce susține că este implicată în încărcarea transporturilor, potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

Potrivit declarațiilor acestei surse pentru canalul de Telegram „Pozdniakov”, „cutii cu rații uscate, cereale și conserve” sunt transferate în locația îndepărtată din Siberia.

În apropiere se află o reședință a președintelui rus Vladimir Putin numită Altai Yard, unde dictatorul de la Kremlin ar fi construit un buncăr nuclear subteran.

„Nu am mai văzut niciodată așa ceva – sunt importuri scumpe, nu sunt produse la noi”, a spus el, precizând că proviziile sunt aduse la un depozit din regiunea montană și preluate de ceea ce presupune a fi o echipă de securitate.

„Descărcăm camioanele la depozit, apoi încărcăm marfa în alte camioane. Șoferii acelor camioane sigur nu sunt șoferi obișnuiți de cursă lungă. Sunt îmbrăcați sobru, minele lor sunt serioase[…]

Nu intră în contact [cu noi]. Nici nu dezvăluie destinația proviziilor. După calculele mele, într-o lună am încărcat și descărcat conserve și cereale suficiente pentru supraviețuirea vreme de câțiva ani a cel puțin 200-300 de oameni”, a spus el.

Potrivit relatărilor, depozitul se află în apropierea confluenței râurilor Ursul și Katun din Munții Altai, a spus canalul.

Este locul unde se presupune că se află reședinta Altai Yard, proiectată în Italia, o proprietate oficială pentru personalul de elită al gigantului energetic Gazprom, însă considerată pe scară largă drept un palat secret al lui Putin.

Se știe că a vizitat-o odată însoțit de fostul lider italian Silvio Berlusconi, dar și presupusa fostă iubită secretă a lui Putin, gimnasta Alina Kabaeva, în vârstă de 41 de ani.

Proprietatea –aflată la circa 215 de mile sud de capitala regională Gorno-Altaisk și la 2.375 de mile est de Moscova – s-a aflat pe prima pagină a ziarelor luna trecută, după ce un incendiu ar fi distrus o clădire a complexului.

Rușii de rând nu au voie în apropierea refugiului; echipa de pază le-a spus observatorilor că este „o unitate special protejată, destinată recreerii înalților funcționari ai statului”.

Observatorii au spus că au văzut mai multe puncte de aerisire în jurul ascunzătorii din munți, precum și o linie de înaltă tensiune conectată la o substație ultramodernă de 110 kilovolti, suficientă pentru a alimenta un mic oraș.

În timpul construcției, s-a raportat că muncitori germani au săpat tuneluri pe amplasament, în apropierea căilor de evacuare muntoase către China, Mongolia și Kazahstan.

Nu a fost posibilă verificarea independentă a raportului  canalului de Telegram, care are aproape 600.000 de abonați.

Dezvăluirea vine într-o săptămână când Putin efectuează teste de rachete nucleare tactice împreună cu aliatul său apropiat, Belarus.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

Într-o adresă adresată Ministerului rus de Externe, el a spus: „Ne-am apropiat în mod inacceptabil de punctul fără întoarcere.

Apelurile de a provoca o înfrângere strategică Rusiei, care deține cel mai mare arsenal de arme nucleare, demonstrează nesăbuința extremă a politicienilor occidentali.

Fie nu înțeleg amploarea amenințării pe care o creează – fie sunt pur și simplu obsedați de propriul sentiment de impunitate și excepționalism. Ambele pot duce la tragedie”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Horoscop 26 iunie 2024

Horoscop 26 iunie 2024 Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales în dragoste, potrivit stiripesurse. Horoscop 26 iunie...

Cum arată casa pe care Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones cer aproape triplu față de cât au plătit pentru ea

Cum arată casa pe care Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones cer aproape triplu față de cât au plătit pentru ea Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones...

Trei nuci care au mai multe proteine decât un ou, recomandate de un dietetician

Trei nuci care au mai multe proteine decât un ou, recomandate de un dietetician Fiecare nucă are propriile avantaje pentru sănătate, dar câteva sunt pe...

VIDEO – Plajă secretă cu apă turcoaz și nisip alb. Unde se află. ‘Mă simt de parcă am murit și am ajuns în rai’

VIDEO - Plajă secretă cu apă turcoaz și nisip alb. Unde se află. 'Mă simt de parcă am murit și am ajuns în rai' Dacă...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.