X

R. Moldova va participa din nou la Expoziția noutăților industriei alimentare la Centrul expozițional ROMEXPO din București

După o pauză de 10 ani, R. Moldova va participa din nou la Expoziția noutăților industriei alimentare care va avea loc în perioada 25-29 octombrie, la Centrul expozițional ROMEXPO din București.

Potrivit președintelui Camerei de Comerţ şi Industriei din R. Moldova, Sergiu Harea, producătorii moldoveni vor participa la cea de-a V-a ediție a Expoziției „Republica Moldova Prezintă” la Iași, în perioada 10-12 noiembrie, potrivit RadioMoldova.

Citește și : Rusia jură răzbunare pentru ‘atacul terorist’ ucrainean asupra podului din Crimeea

„Noi ne punem ca scop în acest an să contractăm o suprafață de circa 180 de metri pătrați, la care să participăm constant, comun, inclusiv în domeniul vitivinicol, pentru a veni cu o imagine a Republicii Moldova pe domeniul respectiv.

Standul comun va fi și cu prezentări de companii, și cu întâlniri bilaterale, și cu degustări, ceea ce ne va permite să facem și mai cunoscute produsele noastre în România, dar și celorlalte țări care participă la eveniment”, a declarat Sergiu Harea.

Citește și : Arcul Geodezic Struve, singurul monument din Moldova inclus în lista Patrimoniului UNESCO

Tags: bucurestiR. MoldovaROMEXPOSergiu Harea
Categorii: EconomieȘtirile zilei