Rapperul american Fatman Scoop a murit după ce s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert

Publicat:

Rapperul american Fatman Scoop a murit după ce s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert

Rapperul american Fatman Scoop a murit la vârsta de 53 de ani, a anunţat sâmbătă agentul său, după ce artistul s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert în ziua precedentă, informează AFP.

Cunoscut pentru cântecele “Be Faithful” şi “It Takes Scoop”, rapperul a susţinut un concert în Hamden, un oraş din statul american Connecticut şi a fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii nu au reuşit să îl reanimeze, potrivit mai multor companii mass-media din Statele Unite, potrivit stiripesurse.


Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022

Paramedicii i-au făcut un masaj cardiac în timp ce artistul se afla încă pe scenă, conform unei înregistrări video publicate de site-ul TMZ, specializat în ştiri despre celebrităţi.

“Cu inima plină de durere, vă anunţ moartea lui Isaac Freeman III, cunoscut pe plan profesional sub numele artistic Fatman Scoop”, a scris managerul său, Birch Michael, într-un mesaj distribuit pe Facebook.

Cântăreaţa Missy Elliott, o vedetă a muzicii hip-hop, i-a adus un omagiu lui Fatman Scoop prin intermediul unui mesaj publicat pe reţeaua de socializare X, în care a afirmat că “vocea şi energia” artistului “au contribuit la multe dintre cântecele care i-au făcut pe oameni fericiţi şi i-au determinat să îşi dorească să danseze timp de peste două decenii”.

“Impactul tău este uriaş şi nu vei fi uitat niciodată”, a adăugat Missy Elliott.

În 2018, Fatman Scoop s-a aflat pentru scurt timp în centrul unei polemici în Australia, după ce prim-ministrul australian de atunci, Scott Morrison, a distribuit pe Twitter un fragment video din cântecul “Be Faithful”.

Politician conservator şi totodată creştin evanghelic, Scott Morrison a şters acel mesaj după ce a fost criticat din cauza versurilor rapperului american, considerate a fi nepotrivite pentru instituţia Parlamentului australian.

Citește și: Iohannis, întrebat ce va face din decembrie: ‘Nu cred că este relevantă persoana mea după încheierea mandatului’

“Este destul de evident că acesta nu este un cântec prezent în playlistul meu”, a ironizat el după aceea.

Controversa din Australia a provocat o reacţie din partea lui Fatman Scoop, care i-a adresat prim-ministrului Scott Morrison un mesaj pe Instagram: “Sunt onorat că vocea mea a făcut să vibreze birourile din cele mai înalte instanţe ale Guvernului australian!”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Festivalul de Film de la Veneţia: George Clooney şi Brad Pitt promovează noul lor lungmetraj, ‘Wolfs’

Festivalul de Film de la Veneţia: George Clooney şi Brad Pitt promovează noul lor lungmetraj, 'Wolfs' Brad Pitt şi George Clooney, cel mai "cool" duo...

Medicului implicat în moartea actorului Matthew Perry i-a fost interzis să mai profeseze

Medicului implicat în moartea actorului Matthew Perry i-a fost interzis să mai profeseze Medicului din Los Angeles care a acceptat să pledeze vinovat în procesul...

Băiat de 16 ani decapitat de un rechin în timp ce pescuia. Mărturia cutremurătoare a tatălui

Băiat de 16 ani decapitat de un rechin în timp ce pescuia. Mărturia cutremurătoare a tatălui Un băiat de 16 ani a fost decapitat de...

Respinsă în ţara ei, o tânără din Africa de Sud a câştigat concursul Miss Univers Nigeria

Respinsă în ţara ei, o tânără din Africa de Sud a câştigat concursul Miss Univers Nigeria O fostă concurentă înscrisă la Miss Africa de Sud,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.