Rară intervenţie a fiicelor lui Putin la Forumul Economic de la Sankt Petersburg

Publicat:

Rară intervenţie a fiicelor lui Putin la Forumul Economic de la Sankt Petersburg

Apariţiile lor publice sunt rare, însă cele două fiice ale preşedintelui rus Vladimir Putin au luat cuvântul săptămâna aceasta la Forumul Economic Internaţional de la Sankt Petersburg, relatează AFP.

Maria Voronţova şi Katerina Tihonova sunt cunoscute public drept fiicele preşedintelui rus şi ale Liudmilei Putina, de care liderul de la Kremlin a divorţat oficial în 2013. Ele s-au născut în 1985 şi, respectiv, 1986, potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

Maria Voronţova este medic endocrinolog la Centrul Naţional de Cercetare de Endocrinologie din Moscova şi face parte, de asemenea, din consiliul de administraţie al unei societăţi ruse de cercetare medicală.

Absolventă a Facultăţii de Medicină a Universităţii de Stat Lomonosov din Moscova, ea este specializată în tulburările de creştere a copilului, potrivit biografiei online publicate pe site-ul centrului de cercetare.

Ea a luat cuvântul vineri în cadrul unei sesiuni despre tehnologii şi inovaţii la Forumul Economic Internaţional de la Sankt Petersburg, unde Vladimir Putin urma să vorbească în cursul după-amiezii la tradiţionala şedinţă plenară.

Katerina Tihonova, fiica cea mică, este specialistă în ştiinţe mecanice şi face parte din consiliul ştiinţific al Universităţii de Stat din Moscova, unde administrează Innopraktika, un fond de sprijin pentru tinerii oameni de ştiinţă ruşi.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

Ea a intervenit joi prin videoconferinţă în cadrul unui panel dedicat viitorului economiei ruse pentru a discuta rolul sectorului de apărare în dezvoltarea “suveranităţii tehnologice”.

“Suveranitatea statului este una dintre problemele cheie ale ultimilor ani, este baza securităţii Rusiei”, a declarat Katerina Tihonova în prezentarea introductivă transmisă prin video conferinţă.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Bătută și sechestrată la o stână. Coșmarul unei femei din Briceni

Bătută și sechestrată la o stână. Coșmarul unei femei din Briceni O femeie a ajuns la spital, după ce a fost bătută crunt și...

Atenție! Avem resurse de apă limitate

Atenție! Avem resurse de apă limitate Resursele de apă ale Republicii Moldova sunt limitate, avertizează vicedirectorul Agenției „Apele Moldovei”, Radu Cazacu. Citește și: Patru vameși au...

Fostul ministru al Sănătății, Andrei Usatîi, a fost achitat

Fostul ministru al Sănătății, Andrei Usatîi, a fost achitat Fostul ministru al Sănătății, Andrei Usatîi, a fost achitat în dosarul gajării ilegale a parterului Spitalului...

Patru vameși au fost reținuți de CNA pentru corupție

Patru vameși au fost reținuți de CNA pentru corupție Patru angajați ai Serviciului Vamal au fost reținuți de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA), într-un dosar...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.