RECORD ciclistic stabilit în India! A pedalat de la nord la sud în 8 zile, o oră şi 37 de minute

Publicat:

Un biciclist din regiunea indiană Kashmir ar putea stabili oficial un nou record mondial Guinness după ce a pedalat aproape 3.600 de kilometri din extremitatea nordică a ţării până în cea sudică în opt zile, o oră şi 37 de minute, relatează UPI şi The Indian Express, potrivit agerpres.

Adil Teli, în vârstă de 23 de ani, originar din Kashmir, a plecat din această regiune la data de 22 martie şi a ajuns opt zile mai târziu, la 30 martie, în Kanyakumari, un oraş din extremitatea sudică a Indiei.


Vezi şi:Tren de pasageri DERAIAT în TUNEL! Sunt zeci de morţi şi răniţi! – VIDEO – Black News

Timpul reuşit el, de opt zile, o oră şi 37 de minute, a doborât precedentul record mondial Guinness pentru cea mai rapidă călătorie cu bicicleta din Kashmir la Kanyakumari, stabilit în septembrie 2020 când Om Hitendra Mahajan a parcurs acest drum pedalând 8 zile, 7 ore şi 38 de minute.

“De când am început ciclismul profesionist, mi-am dorit să reuşesc acest record mondial. Mi-a luat ceva timp, dar sunt atât de bucuros ca am reuşit”, a declarat Teli pentru The Indian Express.

“Nimic nu-i imposibil dacă-ţi pui asta în cap şi în suflet. În termeni din ciclism, mi-am ‘golit rezervorul’ ca să-mi îndeplinesc visul”, a adăugat Adil Teli.

Pentru aceasta, Teli a declarat că a pedalat aproape 20 de ore în fiecare zi.

Citeşte şi:Agenţia Medicamentului din Franţa RESPINGE Ivermectina pentru tratarea COVID-19 – Black News

El a recunoscut că a avut momente în care a fost pe punctul de a renunţa. “În timpul călătoriei am ajuns să fiu demotivat din cauza durerii insuportabile. De fiecare dată când m-am gândit să renunţ, am văzut chipurile părinţilor mei şi lacrimi în ochii lor… asta m-a făcut să continui”, a adăugat ciclistul.

Teli a precizat că dovezile realizării sale au fost prezentate Guinness pentru omologarea oficială a recordului.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Scandal după ce o sportivă din Ungaria a insultat un arbitru român şi a postat mesajul: ‘Urâm România de rahat!’

Scandal după ce o sportivă din Ungaria a insultat un arbitru român şi a postat mesajul: 'Urâm România de rahat!' În semifinala de la dublu...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor Oficialii din Premier League vor să introducă interviuri cu jucătorii...

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026 Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de iarnă din 2026, de la Milano şi Cortina...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.