Republicanii sar în apărarea lui Trump: ‘A avut mai puține voturi decât Iisus în faţa lui Ponţiu Pilat’

Publicat:

Iisus a avut “mai multe drepturi” în faţa lui Ponţiu Pilat decât Donald Trump în faţa procedurii de destituire lansate de democraţi împotriva preşedintelui american, a afirmat miercuri un ales republican, provocând o vie controversă, notează AFP, potrivit agerpres.

“Când Iisus a fost acuzat în mod fals de trădare, Ponţiu Pilat i-a dat lui Iisus ocazia să facă faţă acuzatorilor săi. În timpul acestui simulacru de proces, Ponţiu Pilat i-a acordat lui Iisus mai multe drepturi decât i-au acordat democraţii preşedintelui în această procedură”, a spus Barry Loudermilk, congresman de Georgia, în cursul dezbaterii din Camera Reprezentanţilor, denunţând o anchetă parlamentară inechitabilă pentru miliardarul republican.


Citește și: Pus sub acuzare de Camera Reprezentanţilor, Trump va fi judecat în Senatul controlat de republicani

“Preşedintele a avut ocazia să vină pentru a depune mărturie… A refuzat să facă acest lucru”, i-a răspuns Jerry Nadler, preşedintele democrat al Comisiei juridice care a redactat actul de punere sub acuzare.

Pe Twitter, un preot iezuit, James Martin, a estimat că “este absurd să compari tratamentul primit de preşedinte cu cel suport de Iisus”.

“Ponţiu Pilat a ordonat ca Iisus să fie bătut, biciuit, închis, să meargă pe străzi purtându-şi crucea şi l-a crucificat pe această cruce până când a murit”, a scris el.

“În plus, numai unul nu a păcătuit”, a subliniat preotul.

Citește și: Lidera opoziției din Peru își suspendă temporar activitatea politică

Alesul de Pennsylvania, Fred Keller, a afirmat la rândul său că se roagă pentru democraţii care vor vota punerea sub acuzare, citând din Evanghelia după Luca: “Şi Iisus a spus: Tată, iartă-i, pentru că nu ştiu ce fac”.

Camera inferioară a Congresului a votat miercuri seară pentru punerea sub acuzare a lui Donald Trump.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Stamate: Membrii CSM au atras prea multă atenție la postările de pe rețelele ale magistratei Sanduța

Stamate: Membrii CSM au atras prea multă atenție la postările de pe rețelele ale magistratei Sanduța Deputata Olesea Stamate susține că membrii Consiliului Superior al...

Avertisment: România trebuie să se pregătească de o pană de curent uriașă

Avertisment: România trebuie să se pregătească de o pană de curent uriașă Vremea extremă din ultima perioadă a readus în discuție pericolul unei pene majore...

Europenii rămân uniţi în ceea ce priveşte sprijinul pentru Ucraina(sondaj)

Europenii rămân uniţi în ceea ce priveşte sprijinul pentru Ucraina (sondaj) Europenii rămân solidari cu Ucraina în faţa invaziei ruse şi sunt, în general, în...

Mazanca nu-și recunoaște vina: „Nu-i adevărat…”

Mazanca nu-și recunoaște vina: „Nu-i adevărat...” Șeful Biroului Vamal Nord, Nicolae Mazanca, reținut astăzi pentru fapte de corupție, alături de alți șase vameși, nu-și recunoaște...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.